Nieuwsbrief februari 2022

In deze nieuwsbrief ontdek je wat er is verbeterd aan de timesheet en geven we tips over het deblokkeren van je account. Ook ontdek je 12 onmisbare standaard rapporten in Yoobi. En ken je de Yoobi API eigenlijk al? Niet? Lees dan zeker het blog over onze veelzijdige API. Veel leesplezier!Ontdek de verbeteringen aan de timesheet, zorg voor inzicht met de handige standaardrapporten en ontdek de API én handige tips over Yoobi in de nieuwsbrief van februari 2022. 

5 tips om je account te deblokkeren
Wachtwoord vergeten, te lang niet ingelogd of een activatielink niet tijdig gebruikt. Het komt vaker voor dan je denkt. Een veelvoorkomende vraag is dan ook hoe je een account deblokkeert. Soms komt het voor dat een account opnieuw geblokkeerd wordt ná het deblokkeren. We geven je 5 tips om dit te voorkomen.

12 onmisbare rapporten die standaard beschikbaar zijn
Goede rapportages zijn onmisbaar voor iedere organisatie. In dit blog 12 onmisbare rapporten die je standaard hebt wanneer je kiest voor urenregistratie van Yoobi. Ben jij al bekend met deze rapporten? Ontdek ze in dit blog en bewaar ze direct als favoriet zodat je er keer op keer profijt van hebt. 

Gebruikerswensen voor timesheet gerealiseerd: nu nóg beter!
De release van 3 februari staat grotendeels in het teken van de optimalisaties in de timesheet. Maar dat is, uiteraard, niet het enige wat er is verbeterd. Ook is bijlagen uploaden eenvoudiger en zijn er een aantal nieuwe instellingen voor project & extern accorderen gerealiseerd. 

Maak kennis met onze API
Yoobi koppelt met diverse andere software, zoals boekhoudpakketten en servicedesk software. In dit blog vertellen we je meer over onze eigen API. Met de Yoobi API zijn de mogelijkheden eindeloos en optimaliseer je processen nog beter. In dit blog geven we je drie concrete voorbeelden. 

Samenwerking met consultancy.nl
Onze software wordt veel gebruikt door dienstverlenende organisaties. Daarom zijn we een samenwerking gestart met consultancy.nl. We publiceren met regelmaat artikelen waarin we waardevolle tips delen. Het eerste artikel '3 tips voor betere bedrijfsvoering' is vorige week gepubliceerd.

 • Gepubliceerd op:
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  07-02-2022
 • Tag:
  api,timesheet,nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen
 • Nieuwsbrief januari 2022
  Nieuwsbrief januari 2022

  Knallend het nieuwe jaar in met de eerste release, een top 5 van 2021, een pareltje van een klantcase én meer in de eerste nieuwsbrief van 2022. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief december 2021
  Nieuwsbrief december 2021

  Ontdek nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in Yoobi, sluit 2021 goed af en regel de reiskosten vergoeding in Yoobi. Dat én meer lees je allemaal in de nieuwsbrief van december.

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief november 2021
  Nieuwsbrief november 2021

  De november nieuwsbrief van Yoobi staat weer boordevol nieuwe ontwikkelingen van onze software en handige tips om alvast soepeltjes aan 2022 te beginnen. 

  verlof, planning, nieuwsbrief