Nieuwsbrief december

In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Ook blikken we terug op 2020. Veel leesplezier!


In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Ook blikken we terug op 2020. Veel leesplezier!

Vliegende start van 2021
De decemberdrukte is in volle gang. Behalve al die leuke decemberdagen is het ook belangrijk om 2021 goed te beginnen in Yoobi. Daarom hebben we een aantal tips voor je. Ga er rustig voor zitten en bekijk welke handig zijn voor jou. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en ga je soepel het nieuwe jaar in!

Prijswijziging
Voor abonnementen die vanaf 1 februari 2021 gefactureerd worden gelden prijswijzigingen. De prijswijziging wordt doorgevoerd voor Yoobi Team & Corporate gebruikers. Yoobi CRM wijzigt voor Team & Corporate gebruikers. Overige modules en add-ons wijzigen niet. Meer informatie vind je op onze supportwebsite.

Top 5 verbeteringen in 2020
Het Yoobi team kijkt met trots terug op alle nieuwe en verbeterde features in onze software. Van verbeterde schermen tot een nieuwe module. Een verbeterde Outlook koppeling en een nieuwe App in aantocht. We zetten onze persoonlijke favorieten van 2020 voor je op een rij. 

Binnen 2 minuten van offerte naar project
Wanneer je de Yoobi CRM module inclusief offertes gebruikt dan zet je goedgekeurde offertes snel & eenvoudig om in projecten. Met deze mogelijkheid bespaar je tijd en verminder je handmatige werkzaamheden. We leggen je precies uit hoe het werkt.

De voordelen van self billing
Self billing is dé oplossing voor bedrijven die (veel) met flexkrachten, gedetacheerden, zzp'ers of freelancers werken. Je draait het facturatieproces om met deze module. Zowel jij als de zzp'ers besparen tijd en geld. Fouten behoren tot het verleden. 


 
 • Gepubliceerd op:
  17-12-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  08-06-2022
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen
 • Nieuwsbrief november
  Nieuwsbrief november

  Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van november.

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief oktober
  Nieuwsbrief oktober

  Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van oktober. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief september
  Nieuwsbrief september

  De nieuwsbrief van september is er! In deze nieuwsbrief vind je onder andere tips voor Yoobi beheerders en het stroomlijnen van je facturatieproces. Lees snel verder voor al het nieuws. 

  nieuwsbrief