Nieuwsbrief december 2021

Ontdek nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in Yoobi, sluit 2021 goed af en regel de reiskosten vergoeding in Yoobi. Dat én meer lees je allemaal in de nieuwsbrief van december.Sinterklaas komt vroeg dit jaar! En wel met de nieuwe release op 2 december. Daarom vandaag alvast een digitaal schoencadeau: alle informatie over de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in Yoobi. Ook geven we tips om het jaar goed af te sluiten en 2022 goed te beginnen. Veel leesplezier!

Veel verbeteringen in nieuwe release
Op donderdag 2 december vindt er een nieuwe release plaats. Vanaf vrijdag 3 december zijn alle wijzigingen en verbeteringen zichtbaar in jouw Yoobi omgeving. We hebben hard gewerkt aan het licentiescherm, verbeterden onze facturatiemodule en we hebben een nieuwe bulkmutatie bij projecten toegevoegd.

Vliegende start van 2022
De decemberdrukte is in volle gang. Behalve al die leuke decemberdagen is het ook belangrijk om 2022 goed te beginnen in Yoobi. Daarom hebben we een aantal tips voor je. Ga er rustig voor zitten en bekijk welke handig zijn voor jou. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en ga je soepel het nieuwe jaar in!

Reiskostenvergoeding in Yoobi
Zoals iedereen wel weet werkt het overgrote deel van Nederland wederom vanuit huis. Dit vraagt om allerhande aanpassingen. Zo ook het beleid omtrent de reiskostenvergoeding. De wetgeving omtrent de reiskosten vergoeding is aangepast. We leggen uit hoe je dit in Yoobi regelt.

Binnen 2 minuten van offerte naar project
Wanneer je de Yoobi CRM module inclusief offertes gebruikt dan zet je goedgekeurde offertes snel & eenvoudig om in projecten. Met deze mogelijkheid bespaar je tijd en verminder je handmatige werkzaamheden. We leggen je precies uit hoe het werkt.

De voordelen van self billing
Self billing is dé oplossing voor bedrijven die (veel) met flexkrachten, gedetacheerden, zzp'ers of freelancers werken. Je draait het facturatieproces om met deze module. Zowel jij als de zzp'ers besparen tijd en geld. Fouten behoren tot het verleden. 

 • Gepubliceerd op:
  02-12-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  08-06-2022
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief november 2021
  Nieuwsbrief november 2021

  De november nieuwsbrief van Yoobi staat weer boordevol nieuwe ontwikkelingen van onze software en handige tips om alvast soepeltjes aan 2022 te beginnen. 

  verlof, planning, nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief oktober 2021
  Nieuwsbrief oktober 2021

  De nieuwsbrief van deze maand staat weer boordevol verbeteringen in onze software en handige tips om nog meer uit Yoobi te halen. Ontdek nu zelf wat er is verbeterd aan onze facturatiemodule zodat jij nog eenvoudiger factureert.

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief september 2021
  Nieuwsbrief september 2021

  Ondanks de vakantietijd hebben we bij Yoobi niet stilgezeten. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan verschillende onderdelen van onze software. In deze nieuwsbrief vertellen we je er graag meer over.