Nieuwsbrief augustus

Ook de afgelopen maand hebben we niet stilgezeten bij Yoobi. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Veel leesplezier! Deze maand hebben we handige tips over het dupliceren van projecten en uitzonderingen op verlofrecht. Ook zijn er een aantal verbeteringen in Yoobi

Projecten dupliceren
In Yoobi dupliceer je eenvoudig projecten. Ideaal wanneer je vaak dezelfde projectstructuur maakt. We leggen je in dit artikel volledig uit hoe je een project dupliceert of een projectsjabloon aanmaakt. 

Vernieuwde schermen
Bij Yoobi vinden we het belangrijk om te blijven verbeteren. Dit, natuurlijk, voor optimale gebruiksvriendelijkheid. De afgelopen tijd hebben we zowel de contact- als relatieschermen aangepast. Ontdek alle veranderingen in het blog

Invoegen Outlook uitgebreid en sterk verbeterd
Via Outlook is mogelijk om conversaties direct toe te voegen aan Yoobi CRM. We hebben deze feature onder de loep genomen en op veler verzoek uitgebreid en verbeterd. Zo is het invoegen niet langer afhankelijk van alleen een e-mailadres. Alle verbeteringen ontdekken? Lees dan het blog.  

Uitzonderingen verlofrecht
Heeft een werknemer op basis van zijn contract andere verlofrechten? Dan is het belangrijk dat dit goed wordt ingevoerd in jouw Yoobi verlofmodule. Met de uitleg op de supportpagina heb je het zo voor elkaar. 

Tijdsbesparing door CRM: klantcase
Ernes Schilders werkt sinds 2017 met Yoobi CRM. Zo heeft hij altijd & overal inzicht en bespaart hij tijd. Hij vertelt ons hoe zijn bedrijfsprocessen zijn verbeterd en waarom hij niet anders meer zou willen.
 

 • Gepubliceerd op:
  17-08-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief: