Nieuwsbrief april 2021

In de nieuwsbrief van april geven lees je alles over de nieuwe Yoobi App, delen we onmisbare inzichtrapporten, regel jij je feestdagen als een pro en meer! Lees snel verder. 


Tijd voor de nieuwsbrief! Nieuwe App, 5 onmisbare inzichtrapporten, een mooi klantverhaal en meer. Je leest het in onze maandelijkse nieuwsbrief. En als je hem dan toch leest, ontdek dan direct 8 quicks wins van goede CRM software!

3 redenen om de nieuwe App direct te installeren
Registreer uren snel & on-the-go, CRM in je binnenzak, verlof aanvragen, inzicht in openstaande taken én meer. Ontdek ontelbaar veel redenen om de App direct te installeren in ons blog. Beschikbaar voor iOS en Android. 

30 procent tijd besparen op facturatie? Zo doet Symbus dat!
Sinds oktober 2020 maakt Symbus gebruik van Yoobi voor urenregistratie, facturatie en CRM. Hoe bevalt dat? We vroegen het aan Edwin van Kleef, directeur van Symbus. Lees zijn verhaal in onze nieuwste klantcase.

5 onmisbare inzichtrapporten
Weten hoeveel inkomsten er de komende maanden binnenkomt, of wat de top 10 is van je klanten? Met de inzichtmodule krijg je al deze gegevens boven water. In dit blog 5 onmisbare inzichtrapporten. Ontdek zelf welke er nog meer zijn. 

Voeg feestdagen doe aan je timesheet
Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren. De komende tijd zijn er veel vrije dagen. Met de Yoobi verlofmodule voeg je deze dagen eenvoudig toe aan de timesheet. Zo voorkom je dat medewerkers uren schrijven op een feestdag. We leggen uit hoe je deze feestdagen verwerkt.

8 quick wins van goede CRM-software
Goede CRM-software helpt jou om beter te ondernemen. Perfect relatiebeheer, je agenda altijd up-to-date en al je taken zijn inzichtelijk. Investeer in goede software en ervaar de voordelen voor jouw organisatie. We geven je 8 quick wins van Yoobi CRM. Ontdek ze in ons blog.

 • Gepubliceerd op:
  22-04-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  30-04-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief maart 2021
  Nieuwsbrief maart 2021

  In de nieuwsbrief van maart geven we je maar liefst 23 tips, lees je alles over de nieuwe Yoobi App en wat er nieuw is in Yoobi. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief februari 2021
  Nieuwsbrief februari 2021

  In de nieuwsbrief van februari vertellen we je alles over onze nieuwe filter uitbreidingen, lees je een mooi klantverhaal over self billing en geven we, zoals altijd, tips om nog meer uit Yoobi te halen. 

 • Nieuwsbrief januari
  Nieuwsbrief januari

  In de nieuwsbrief van januari vertellen we je alles over de nieuwe wetgeving omtrent reiskostenvergoeding. Ook ontdek je de vele mogelijkheden van de Yoobi API en delen we handige tips. 

  nieuwsbrief