Nieuw jasje voor schermen accordering

De schermen voor extern accorderen, offertes goedkeuren en projecten goedkeuren hebben een frisse make over gekregen. Vanaf vrijdag 10 september zijn deze wijzigingen zichtbaar in je Yoobi omgeving.  De schermen voor extern accorderen, offertes goedkeuren en projecten goedkeuren hebben een frisse make over gekregen. Vanaf vrijdag 10 september zijn deze wijzigingen zichtbaar in je Yoobi omgeving.  

Frisse look 
Met een aantal kleine aanpassingen hebben we de look & feel van de schermen in een nieuw jasje gestoken. Zo worden de te accorderen documenten nu gecentreerd weergeven. Ook zijn de knoppen voor het goedkeuren rechts van de documenten uitgelijnd. Voorheen waren deze knoppen aan de bovenzijde te vinden.  

Bijlagen 
Door de make over is het nu mogelijk om relevante bijlagen direct te bekijken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de algemene voorwaarden van een offerte. Voorheen moest je hiervoor naar de bijbehorende e-mail. Wel zo duidelijk en makkelijk voor degene die de offerte ontvangt.  

Logo 
Wanneer je gebruikt maakt van de whitelabel optie in Yoobi en je je eigen logo hebt aangeleverd dan is dit zichtbaar in de relevante velden. Zo zorg je voor herkenning voor je (potentiële) klanten.  

Vragen? 
We hebben de wijzigingen aangebracht met jullie, de gebruikers, in ons achterhoofd. We hopen dat we je nog meer werkgemak bieden met het nieuwe uiterlijk van de diverse schermen.  

Mocht je vragen hebben over de wijzigingen of module in het algemeen? Neem dan contact op met onze supportafdeling. Je doet dit via het supportscherm in je eigen Yoobi omgeving.  

 

 • Gepubliceerd op:
  03-09-2021
 • Gemaakt door:
  Ruthger van der Staal
 • Bijgewerkt op:
  13-09-2021
 • Tag:
 • Delen:
  Delen