Nieuw in Yoobi: de oktober editie

Ook in oktober hebben we weer een flink aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in de software doorgevoerd. In dit blog 5 nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.  
Ook in oktober hebben we weer een flink aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in de software doorgevoerd. In dit blog 5 nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.

Nieuw recht ‘Project rapportages’

Voorheen moest het recht 'Project details' aan staan om rapportages van projecten te kunnen zien. Hiermee kun je ook meteen alle project data inzien. Mocht je data van projecten inzien, dan kon je ook rapportages van deze projecten inzien.

Met het nieuwe recht 'Project rapportages' geef je toegang tot rapportages zonder dat alle project data inzichtelijk is en andersom.

3 nieuwe API-functionaliteiten
Onze API wordt veel gebruikt. Dit is 1 van de redenen waarom we de API blijven verbeteren en vernieuwen. Afgelopen maand introduceerden we onder andere deze 3 nieuwe functionaliteiten in de API. 
 

 • Via de API kan je, wanneer je onze CRM-module gebruikt, nu de belangrijkste details van een verkoop ophalen, inclusief de verkoopregels. Deze functie heet 'getCRMDetails'.
 • Nieuw in de API voor automatische acties bij facturen is dat er via de Yoobi API nu ook losse facturen aangemaakt en goedgekeurd kunnen worden.
 • Ook is deze API uitgebreid met afdeling, ordertype en ordernummer. Hiermee kunnen losse facturen gefiatteerd en verzonden worden.

Nmbrs koppeling verder verbeterd
Door de trefwoord uitbreiding ‘ploegentoeslag’ in de Nmbrs koppeling kunnen specifieke boekingen worden doorgegeven aan Nmbrs. Ook is de Nmbrs koppeling geüpgrade naar V3 van de Nmbrs API.


Nieuw: Inzicht rapport ‘Prognose’
Onze uitgebreide inzicht module is nu nog verder uitgebreid. Vanaf nu is het inzicht rapport ‘prognose’ beschikbaar voor iedereen die deze module heeft. Op basis van geregistreerde uren, projecten op fixed-price én abonnementen geeft de inzicht module je met één druk op de knop een beeld van de te verwachten omzet in de komende maanden.

Nieuw type beschikbaar voor CRM taken
Met Yoobi CRM zorg je voor optimaal relatiebeheer van A tot Z. Door het uitgebreide taakbeheer is het eenvoudig om specifieke taken aan te maken. Naast de bestaande taaktypes is vanaf nu ook het type ‘online afspraak’ beschikbaar.

Release notes
Wil je meer weten over alle fixes, vernieuwingen en verbeteringen? Deze vind je in onze release notes, of klik in Yoobi rechtsboven op het vraagteken icoon en kies 'Over Yoobi'.

 

 • Gepubliceerd op:
  02-11-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
 • Delen:
  Delen