Meest gelezen blogs van 2022

Het jaar is alweer bijna voorbij. Daarom is het hoog tijd voor een top 10 van meest gelezen blogs. Van handige tips tot klantcases en van nieuwe functionaliteiten tot informatie over onze modules. We blikken er graag nog even op terug. Afgelopen jaar zijn er weer een flink aantal nieuwe blogs op onze website verschenen. Deze blogs gaan over diverse onderwerpen. Zo geven we bijvoorbeeld met grote regelmaat tips over het gebruik van onze software. Ook horen wij graag van onze klanten hoe zij het werken met Yoobi ervaren en vertellen we je graag meer over de eindeloze mogelijkheden van de diverse modules en add-ons. Kortom, het is hoog tijd voor de top 10 meest gelezen blogs van 2022.  

1. Zo groeit Yoobi al 5 jaar mee met Kenonz 
Sinds 2017 werkt Kenonz met Yoobi. Door de jaren heen groeide de organisatie. Yoobi groeit met hen mee. Inmiddels werken zij met meer dan 500 medewerkers en nagenoeg alle modules van Yoobi. We spraken met financieel directeur Melle Tilma. Hij vertelt hoe zij met onze software werken en waarom Yoobi zo'n goede match is

2. Gebruikerswensen voor timesheet gerealiseerd 
Ons development team werkt hard aan verbeteringen en vernieuwingen in de software, vaak worden deze ook direct beschikbaar in de software. Vandaar dat wij ook iedere maand een blog publiceren met de verbeteringen van die maand. Uit de statistieken blijkt dat jullie erg blij werden van de februari release, dit is namelijk de nummer 2 in dit overzicht. Tijdens deze release werd onder andere de timesheet verbeterd. Zo is het nu mogelijk om weken te kopiëren en vraag je direct verlof aan vanuit de timesheet. 
 
Leuk om te weten: de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten wordt veelal doorgevoerd aan hand van de wensen van onze gebruikers.  

3. 4 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen 
Een golden oldie! Dit blog updaten we ieder jaar om onze gebruikers te voorzien van handige tips om het jaar in Yoobi goed te beginnen. In dit blog delen we tips over het draaien van een rapport waarmee je controleert of er nog facturen van het voorgaande jaar gefactureerd moeten worden. Maar ook ontdek je tips over andere rapporten en het bijwerken van openstaande verkopen wanneer je gebruikt maakt van onze CRM module. 
 
Benieuwd naar meer tips zoals projecten dupliceren, verlof toewijzen, een facturatie checklist en over het doorvoeren van feestdagen en prijsverhogingen, die vind je hier!  

4. Zo regel je thuiswerkdagen in Yoobi 
Dit blog hadden we uiteraard in deze lijst verwacht. Toch wel een van de meest courante onderwerpen van dit jaar: thuiswerken. Hybride werken is nog steeds een veelvoorkomende manier van werken. Daarom is ook de thuiswerkvergoeding in het leven geroepen. Dit moet natuurlijk wel correct geregistreerd worden. In dit blog wordt uitgelegd hoe je thuiswerken registreert in onze software. Benieuwd hoe je de reiskostenvergoeding registreert? Lees dan dit blog.   
 
5. Al meer dan 10 jaar de perfecte match 
Ingenieursbureau Land werkt al sinds jaar en dag met de software van Yoobi. Ze registreren uren en verlof, maar regelen ook de facturatie en het relatiebeheer met onze software. We spraken met Robert Vermeulen (projectleider) over hoe Yoobi met hen is meegegroeid in al die jaren. 

6. Meer dan 20 handige features in Yoobi om sneller te werken 
De software van Yoobi is zo ingericht dat het je ondersteunt in vitale bedrijfsprocessen. Onze developers ontwikkelen de software op zo'n manier dat je met handige features razendsnel de juiste informatie naar boven tovert of handelingen uitvoert. Zo is de zoekbalk je grote vriend om veel informatie snel te vinden, zitten er veel handigheidjes in de timesheet, zie je in een oogopslag wat er nog te factureren is en zijn er een heleboel standaard rapportages die onmisbaar zijn.  Alle tips ontdekken? Lees dan hier verder.  

7. Dit moet je weten over betaald ouderschapsverlof 
Sinds augustus dit jaar zijn de regels omtrent betaald ouderschapsverlof gewijzigd. Vanaf dit moment heeft iedere ouder recht op 9 weken betaald ouderschapsverlof gedurende het eerste levensjaar van je kind. We leggen uit, hoe je dit verwerkt in Yoobi.  

8. Dit zijn 5 verbeteringen voor CRM verkopen en CRM offertes 
Dit jaar hebben wij de aanvullende modules voor CRM volledig vernieuwd. Zo heb je bij CRM verkopen nu veel beter overzicht in de status van je verkopen en wijzig je de verkoopfase direct in je overzichtsscherm. Ook neem je nu eenvoudig offerteregels over naar verkoopregels en vice versa. Het doel van deze wijziging: nog meer overzicht en gebruikersgemak.  

9. Koppel met Mollie en laat je klanten moeiteloos betalen 
Inmiddels is de koppeling met Mollie ruim een jaar beschikbaar. Deze koppeling is een uitbreiding op onze facturatiemodule. Door te werken met de Mollie koppeling kies je voor gemak voor zowel jezelf als voor de klant. Welke betaalmethode je ook kiest, het gaat snel en eenvoudig. Voeg een betaallink of QR code toe aan je facturen waarmee je klant eenvoudig betaalt via iDeal. Wil je het je klanten nog makkelijker maken? Kies er dan voor om automatisch te laten incasseren met Mollie. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in bulk abonnementen factureert. Benieuwd naar de kosten van deze koppeling? Neem dan contact op met onze sales afdeling.  
 

10. Optimaliseer je facturatieproces met Yoobi 
De hekkensluiter van deze top 10 is een blog over het optimaliseren van je facturatieproces. Wist je dat bijna 40% van onze gebruikers heeft gekozen voor de facturatiemodule van Yoobi? Mocht je nog geen gebruik maken van deze module dan is dit blog zeker de moeite waard om te lezen. We leggen uit hoe jij je facturatieproces optimaliseert waardoor je tijd over houdt en fouten voorkomt.   

 
 

 

 • Gepubliceerd op:
  21-12-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  21-12-2022
 • Tag:
  klantcase,Tips
 • Delen:
  Delen