Meer inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers

Deze rapportage helpt je om sneller, een betere medewerkersplanning te maken. 

Wij hebben een nieuwe rapportage toegevoegd voor klanten die gebruik maken van onze planningsmodule. De rapportage is gericht op gebruikers die medewerkers inplannen op projecten en willen nagaan hoeveel uur medewerkers nog beschikbaar zijn. Het rapport ‘beschikbaarheid’ (onder verlof) laat dit ook zien, maar houd geen rekening met projecten waar medewerkers al voor zijn ingepland (via de planningsmodule).

Aan de slag
De nieuwe rapportage is terug te vinden via: Rapport > Planning > Beschikbaarheid medewerkers. Maak je geen gebruik van de planningsmodule, maar wil je wel weten wat de beschikbaarheid van je collega’s is? Kies dan voor: Rapport > Verlof > Beschikbaarheid. Voor een volledig overzicht van alle beschikbare rapporten, kies je bovenin het scherm voor ‘toon alle beschikbare rapportages’. De hoeveelheid rapporten die je hier ziet, hangt af van je rechten binnen Yoobi en de modules die jouw organisatie af neemt. 
 

Overzicht van alle beschikbare rapportages

Inhoud van de rapportage
Deze nieuwe rapportage kijkt niet alleen naar contracturen en ingepland verlof, maar ook naar ingeplande project uren (die zijn toegekend via de planningsmodule). De uren die getoond worden in de rapportage zijn de beschikbare uren, per medewerker, per dag.

Beschikbaarheid medewerkers
Met deze rapportage zien gebruikers van de planningsmodule de beschikbaarheid van medewerkers voor een specifieke periode. Je kunt de gegevens filteren (bijvoorbeeld op afdeling) en eenvoudig een export maken.
 

De rapportage beschikbaarheid medewerkers toont de beschikbare uren

Wil je meer informatie?
Heb je interesse in onze planningsmodule of deze rapportage, neem contact op met Jurelyn, Hans of Bram, via sales@yoobi.nl of bel naar: +31 (0)181 69 76 70. Zij vertellen je graag meer en kunnen de planningsmodule op proef aan je licentie toevoegen.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  01-06-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  18-10-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen