Maak kennis met RIS Recruitment Software

Lees welke taken Yoobi automatisch uitvoerd door de koppeling. 

 

Wat kan ik met RIS?

RIS recruitment software is een recruitmentsysteem ontwikkeld door Tangram. Deze software combineert relatiebeheer (CRM), recruitmentfunctionaliteit, matching en internetcommunicatie in één pakket en is geschikt voor recruitmentbureaus.

Wat doet de koppeling?

In Yoobi is een koppeling met de recruitment software van Tangram aanwezig. Vanuit RIS kan relevante informatie van succesvol ingevulde opdrachten met een muisklik naar Yoobi worden gestuurd. Elke kandidaat ontvangt automatisch een Yoobi account en kan direct beginnen met online urenregistratie voor gekoppelde projecten.

Naast de kandidaat gegevens kunnen organisatie-, contactpersoon-, opdracht- en tarief gegevens naar Yoobi worden verstuurd. Met deze informatie worden automatisch regie orders aangemaakt en deze kunnen direct gefactureerd worden zonder extra registratie handelingen in Yoobi.

Hoe werkt de koppeling?

Vanuit RIS start je de synchronisatie met Yoobi handmatig. Dat kan op elk moment. Zodra je dat doet worden de volgende onderdelen naar Yoobi verstuurd:

Organisatie

>> Yoobi Klant

 

>> Yoobi contactpersoon

Kandidaat

>> Yoobi medewerker

 

>> Yoobi Project Tarief medewerker

Opdracht

>> Yoobi Project

 

>> Yoobi Order


Geautomatiseerde taken

Bij de verwerking van de gegevens in Yoobi worden onderstaande taken automatisch uitgevoerd:

 • Voor nieuwe kandidaten wordt in Yoobi direct een gebruikersaccount aangemaakt. De betreffende kandidaat ontvangt een e-mail om zijn of haar nieuwe account te activeren en kan daarna direct aan de slag.
 • Kandidaten worden direct gekoppeld aan de juiste projecten in Yoobi. Hierbij worden ook de tarieven meegestuurd en in Yoobi vastgelegd.
 • Van organisaties worden contact gegevens, (factuur/post/bezoek) adressen en telefoonnummers vast gelegd in Yoobi.
 • Contactpersonen van organisaties worden inclusief contactgegevens vastgelegd in Yoobi
 • Voor een project kan direct een regie-order aangemaakt worden. Samen met de factuurinstellingen van de organisatie en de kandidaat-tarieven is de order klaar om te factureren.

Yoobi Timesheet

Iedere kandidaat kan zijn gewerkte uren invoeren via de timesheet of de Yoobi app. Zodra een project beëindigd is, wordt de kandidaat voor dat project automatisch op “inactief” gezet.

Yoobi verzamelt per dag, week en maand de uren van alle projecten. Kies voor een van de beschikbare rapportages om een periodiek urenoverzicht te maken voor klanten, of om inzicht te krijgen in alle geregistreerde uren.

Voordelen voor u en uw medewerkers

Deze integrale oplossing van Tangram en Yoobi levert een kostenbesparing op, omdat het niet meer nodig is om handmatig urenbriefjes te verwerken. Kandidaten registreren hun uren digitaal en omdat alles automatisch verloopt, is de doorlooptijd sneller en bovendien neemt de kans op fouten af. Voor medewerkers is Yoobi prettig, omdat zij op elk moment hun uren kunnen bijwerken en bekijken, via de webversie of de app.
 

Meer informatie
Heb je interesse in deze koppeling, neem dan contact op met ons, via sales@yoobi.nl  of bel naar: +31 (0)181 69 76 70.
Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  12-06-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  18-10-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen