Maak kennis met nieuwste release van Yoobi

In deze release veel nieuwe opties voor het maken van selecties, verkoopwaardes bepalen en CRM-gebruikers.


Op donderdagavond 4 januari brengen de ontwikkelaars versie 1.16.6 van Yoobi uit. In deze release zitten een groot aantal verbeteringen voor gebruikers van de CRM Module. Daarnaast hebben we de offerte-module uitgebreid met functionaliteiten die het digitaal ondertekenen vereenvoudigen en het verkoopproces versnellen.

Een volledige beschrijving van alle wijzigingen in Yoobi lees je in de release notes. Daarin beschrijven we precies welke verbeteringen we hebben doorgevoerd en hoe je er gebruik van maakt.

Verbeter je zoekresultaten

We hebben een groot aantal filters toegevoegd bij het samenstellen van lijsten, die je helpen betere selecties te maken. De nieuwe filters zoeken niet alleen in de contactgegevens van de relatie, maar ook in het notitieveld, de tarieven die zijn opgevoerd, in verkopen, bijlagen en taken.

Tip: Voeg de kolommen ‘geslacht’ en ‘titel’ toe aan de lijst van contactpersonen om een gepersonaliseerde adreslijst op te stellen.

De lijst met resultaten sorteer je eenvoudig, of je sluit bepaalde waardes uit, voor een beter overzicht. Gebruik deze optie bijvoorbeeld om alle relaties met een bepaald onderwerp in de taak te tonen. Alle relaties die geen telefoonnummer of accountmanager hebben sluit je vervolgens uit. Zo krijg je een lijst met relaties waar je direct mee aan de slag kunt.

Tip: Zoeken op contactgegevens via de app en webversie.
Voer het telefoonnummer of e-mailadres in en Yoobi toont de bijbehorende contactpersoon.

Registreer onkosten op een project

Schrijf nu ook de gemaakte onkosten weg op een project. Bij het indienen van een declaratie geef je aan bij welk project de gemaakte onkosten horen. De projectmanager beoordeelt de kosten en vervolgens komt de registratie als declaratie terug in de timesheet van de medewerker die de kosten heeft ingediend.

Als je gebruik maakt van de boekhoudkoppeling van Yuki, Exact Online of Twinfield, dan worden de kosten automatisch toegevoegd aan de boekhouding.

Tip: Kijk in de bijlagen van een project voor een overzicht van alle ingediende onkosten

Yoobi toont de totale waarde van lijsten

Het is niet langer nodig waardes bij elkaar op te tellen of te exporteren naar Excel voor een volledige verkoopwaarde. Op de verkoop pagina toont Yoobi een totaalbedrag van de getoonde lijst met verkopen.

Tip: Je kunt deze ‘totaal-regel’ ook toevoegen aan vrije velden.

Offertes afhandelen in het Engels, Frans en Duits

Breng je offerte uit in een andere taal, door te werken met Engelse, Duitse of Franse placeholders. Voor het online goedkeuren kun je nu ook gebruik maken van een van deze talen.

Versnel je verkoopproces

Binnenkort brengen we extra functionaliteiten uit, die het accordeerproces van offertes verder versnellen. Je leest hier meer over op de pagina actuele meldingen en in een aparte blogpost over dit artikel. Vragen over deze blog kun je stellen aan de medewerkers van onze supportafdeling, via support@yoobi.nl  

 • Gepubliceerd op:
  04-01-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  25-02-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen