Maak kennis met het vernieuwde Yoobi

Wij geven graag een impressie van het vernieuwde ontwerp van Yoobi.

 

In onze nieuwsbrieven hebben we het al aangekondigd. Achter de schermen werken de ontwikkelaars van Yoobi hard aan een vernieuwing van Yoobi. Onze software krijgt een nieuw jasje en we zijn nu zo ver dat we de eerste beelden kunnen laten zien.

De belangrijkste voordelen en veranderingen

De vormgeving staat in het teken van gebruiksgemak en dat zie je terug. Meer eenvoud en minder informatie die afleidt bij het gebruik van Yoobi. Het nieuwe ontwerp is er volledig op gericht om alle gebruikers snel inzicht te geven in de data die voor hen het meest relevant zijn.

Wat kun je verwachten van de nieuwe vormgeving

 • Frisse uitstraling
 • Modern lettertype
 • Heldere kleuren
 • Overzichtelijke schermen

Impressie

Deze screenshots geven een beeld van het vernieuwde Yoobi en de uitstraling die we voor ogen hebben. Op dit moment werken we dagelijks aan het ontwerp en voeren we ook regelmatig wijzigingen door. De uiteindelijke versie van Yoobi kan afwijken van deze beelden. 

 

De vernieuwde projectlijst

 

De wizard heeft ook een nieuw design gekregen

 

Alle pop-up vensters zien er straks zo uit

Wat doen we niet?

Technische wijzigingen doorvoeren. De basis van Yoobi blijft hetzelfde en de werkwijze van modules is onveranderd. Processen worden gehandhaafd en alle instellingen gaan automatisch over naar de vernieuwde versie van Yoobi. Wij werken alleen aan het design van Yoobi. Informatie waar je nu over beschikt is straks ook toegankelijk in de nieuwe versie van Yoobi. De meeste buttons en elementen staan ook op dezelfde positie.

Hoe nu verder?

De komende weken gaan we het herontwerp testen om te zorgen dat we straks een soepele migratie kunnen borgen. Zodra we er zeker van zijn dat het nieuwe ontwerp foutloos werkt, communiceren we de datum waarop de overgang plaats zal vinden. Meer informatie daarover delen we in een nieuwe blog.

Meer informatie

Wil je meer weten over het ontwerp of heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel, dan mag je die per e-mail aan ons stellen. Hier bekijk je extra beelden van bijvoorbeeld de timesheet.   

Maak je nog geen gebruik van Yoobi, maar wil je wel kennis maken met het (vernieuwde) Yoobi? Vraag dan een gratis demo account aan. Vanaf mei geven wij demo-account uit in de vernieuwde stijl. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  10-04-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  25-02-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?