Lever automatisch declaraties aan bij je boekhouding

Met deze koppeling voeg je automatisch gedeclareerde onkosten toe, aan je boekhouding in Twinfield. 


Twinfield is een online boekhoudpakket voor ondernemers. Net zoals Yoobi draait deze software in de Cloud en via een internetbrowser heb je altijd en overal toegang tot de meest actuele (financiële) gegevens.

Koppeling van Yoobi met Twinfield

Zodra je de verkoopfactuur hebt opgemaakt in Yoobi en je kiest voor ‘verzenden’ stuurt Yoobi niet alleen de factuur naar de klant, maar ook een XML bestand naar de web service van Twinfield. Er worden eigenlijk twee bestanden, automatisch verzonden en het is niet meer nodig om facturen handmatig te importeren in Twinfield. Facturen worden in Twinfield als concept ingevoerd, zodat je de facturen achteraf nog kunt aanpassen of verwijderen.
 

Automatisch betalingen verwerken met Twinfield

De koppeling controleert op betalingen die Twinfield heeft ontvangen en verwerkt deze automatisch op de factuur in Yoobi. In de historie van de factuur kun je alle betalingen terugvinden. Transacties krijgen automatisch een fiat en status ‘betaald’.
 

Uitbreiding met onkosten

De ontwikkelaars van Yoobi hebben het mogelijk gemaakt om gedeclareerde onkosten toe te voegen aan je boekhouding in Twinfield.

Zodra de door jou ingediende onkosten goedgekeurd worden, worden de kosten aangeboden bij Twinfield als inkoopfactuur. Vervolgens  wordt ook de betaling op deze factuur automatisch verwerkt. Dit kun je uitlezen via Financieel > Betalingen verwerken.
 

Onkosten declareren via webservice en app


Het indienen van onkosten is onveranderd. Je kunt hier de webversie en de app voor gebruiken.

 • In de webversie kies je in het menu van Yoobi voor de sub-module 'mijn onkosten'. Deze module is beschikbaar voor alle gebruikers en de beheerder van Yoobi deelt de rechten op de module uit. Om onkosten te declareren kies je voor +toevoegen.
 • Of log in op de app en kies in het menu voor onkosten. Je komt nu op de overzichtspagina van jouw onkosten. Kies voor de + om een nieuwe aanvraag in te dienen.
Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!


Om dit proces op te zetten heb je de volgende modules nodig:

 • Onkosten Module (vanaf €157,50 per jaar)
 • Koppeling met Twinfield (vanaf €105,- per jaar)
 • Gepubliceerd op:
  27-06-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  09-11-2018
 • Tag:
 • Delen:
  Delen