Laat offertes online accorderen

Met deze oplossing ben je in staat snel een offerte aan te bieden en heeft jouw opdrachtgever de mogelijkheid direct online te ondertekenen, zonder account. 

 

De ontwikkelaars van Yoobi streven ernaar zo veel mogelijk processen te automatiseren. Deze manier van werken is doorgaans sneller, efficiënter en geeft minder kans op (handmatige) fouten.

Naast het online accorderen van uren, is ook het uitbrengen en laten ondertekenen van een offerte volledig digitaal in Yoobi. Met deze oplossing ben je in staat snel een offerte aan te bieden en heeft jouw opdrachtgever de mogelijkheid direct online te ondertekenen, zonder account. Maak kennis met de voordelen van deze werkwijze en laat ook jouw offertes eenvoudig goedkeuren.

Opstellen

Een offerte baseer je op één of meerdere sjablonen. Hiermee beschik je direct over een ‘basis offerte’ die volledig in de huisstijl van jouw organisatie is opgemaakt. Vervolgens selecteer je producten en artikelen, voor een snelle calculatie. De onderdelen en prijzen zijn afzonderlijk te bewerken.

Zodra de offerte compleet is, administreer je het bestand bij de relatie. Uiteindelijk bundel je alle documenten die horen bij die verkoop in één pakket, voor een volledig overzicht van alle relevante informatie.

Voorleggen

Kies je ervoor je offerte te verzenden via Yoobi of download je liever het pdf-bestand om de prijsopgaaf op een andere manier aan te bieden? De keuze is aan jou.

Wil je een aanpassing doorvoeren in de offerte? Je kunt meerdere versies van een offerte maken, zodat je snel een aangepaste versie aan kunt leveren bij je opdrachtgever.

Ondertekening

Bied je de offerte aan via Yoobi? Dan kun je een link toevoegen aan de verzending en laat je de ontvanger direct de offerte goedkeuren. Stel een begeleidende e-mail op en vraag voor de zekerheid om een leesbevestiging.

Jouw opdrachtgever keurt de offerte digitaal goed door de link aan te klikken in de e-mail. Yoobi opent een nieuwe website waar de ontvanger bevestigt wie hij of zij is en vervolgens de offerte kan doorlezen en goedkeuring verleent. De uitgebrachte offerte krijgt de status ‘goedgekeurd’ en het document staat als bijlage opgeslagen bij de relatie.

Doorbelasten van je offerte

Zijn de opdrachtgever en jij een prijsafspraak overeengekomen, dan zet je na afloop de geaccordeerde offerte eenvoudig om naar een order. De offerte dient dan als bronbestand voor facturatie. Wil je naast de offerte ook incidentele werkzaamheden apart doorbelasten? Met Yoobi is dat geen probleem.

Prijs

Om gebruik te maken van de bovengenoemde mogelijkheden heb je de volgende modules nodig:

 • Relatiebeheer en Verkopen vanaf €72,- per gebruiker, per jaar
 • CRM Offertes vanaf €105,- per jaar*

Meer informatie? 

Heb je een vraag over dit artikel of wil je een van de modules (op proef) toevoegen aan je licentie? Neem contact op met onze afdeling sales, zij geven je graag meer informatie. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!

*Prijzen gelden voor de Yoobi Professional versie conform prijslijst januari 2018

 • Gepubliceerd op:
  17-04-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  09-11-2018
 • Tag:
  offerte
 • Delen:
  Delen