Koppelingen met boekhoudsoftware

Speciaal gericht op ondernemers en MKB bedrijven

 

 

Unit4 Multivers

Voor zowel de ZZP'er als voor het MKB, biedt Unit4 diverse oplossingen aan. Zoek je een boekhoudprogramma of financieel-logistieke software voor jouw handelsonderneming: Unit4 Multivers biedt een passende softwareoplossing. 

Mogelijkheden van de koppeling

Met de koppeling kunnen journaalpost gegevens van verzonden facturen worden geïmporteerd in Multivers. Om dit te doen genereer je (handmatig) een exportbestand wat je vervolgens kunt importeren in Multivers.

Snelstart

Het familiebedrijf uit Texel  streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren.  Je hebt de keuze uit vier basispakketten, die afgestemd zijn op verschillende organisaties. Daarnaast heb je verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

Mogelijkheden van de koppeling

Met deze koppeling kunnen journaalpost gegevens van verzonden facturen uit Yoobi worden geïmporteerd in Snelstart. Dit is een handmatige koppeling, waarbij je een export bestand genereerd om dit bestand te importeren in Snelstart.

Muis Software

Deze administratieve software  is gericht op moderne ondernemers die graag online boekhouden. Al 30 jaar actief op de Nederlandse markt en de producten worden door eigen programmeurs in eigen huis ontwikkeld.

Mogelijkheden van de koppeling

Met deze koppeling kunnen debiteur en journaalpost gegevens van Yoobi facturen vanuit Yoobi worden geïmporteerd in iMuis.

Deze koppeling is een automatische koppeling waarbij vanuit Yoobi een synchronisatie sessie wordt gestart met de cloudswitch van iMuis.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
  • Gepubliceerd op:
  • Gemaakt door:
  • Bijgewerkt op:
    09-11-2018
  • Tag:
  • Delen:
    Delen