Koppeling SnelStart

SnelStart is een aanbieder van boekhoudsoftware.SnelStart is een aanbieder van boekhoudsoftware. De software ontwikkelaar biedt slimme administratieve software voor ondernemers. Bij SnelStart willen ze de ondernemer helpen door lastige administratieve vraagstukken makkelijk te vertalen in simpele oplossingen, zodat zij meer tijd en energie kunnen insteken in hetgeen waar zij goed in zijn en dat is ondernemen!

Automatische koppeling

In 2018 realiseerden we een handmatige koppeling met Snelstart. Tijden veranderen en er is steeds meer mogelijk. De koppeling is inmiddels dan ook geautomatiseerd. Wanneer het boekhoudprogramma is gekoppeld met Yoobi kunnen de debiteur- en financiële boekingen van Yoobi, automatisch verstuurd worden naar SnelStart.

In SnelStart kun je handmatig de facturen op betaald zetten of wanneer SnelStart met je bank is gekoppeld dan verwerkt SnelStart elke nacht de betalingen van de openstaande facturen. Na het proces neemt Yoobi de betaalstatus over uit SnelStart.

Facturatie

De facturatie wordt op deze manier geheel automatisch uitgevoerd. Maar er bestaat ook de mogelijkheid om dit handmatig te doen. Wanneer je handmatig een factuur wilt sturen naar SnelStart is er nu een knop voor: ‘’versturen naar Snelstart’’. Deze kun je vinden onder: ‘’Financieel > Alle facturen’’. Ook kun je inzien of een factuur goed is ontvangen door SnelStart. Mocht dit niet het geval zijn krijg je hier een melding van in Yoobi.

Voordelen koppeling

Na het koppelen wordt de informatie geïntegreerd in Yoobi. Facturen worden automatisch verstuurt en ontvangen betalingen worden automatisch verwerkt. Het creëert meer overzicht van je debiteuren in Yoobi. De koppeling is betrouwbaar en snel. Je hebt dus een betere grip op het debiteurenbeheer en er zijn minder handelingen nodig waardoor je meer tijd over hebt voor iets anders!

Meer informatie

Wil jij ook gebruik maken van de koppeling? Dan is het noodzakelijk dat je de module facturatie bij ons afneemt. Meer weten over de koppeling of de mogelijkheden van Yoobi? Onze accountmanager geeft graag een (online) demonstratie, of vraag een persoonlijk proefaccount aan via: sales@yoobi.nl.
 

 • Gepubliceerd op:
  25-10-2019
 • Gemaakt door:
  Bram Roodenburg
 • Bijgewerkt op:
  01-11-2021
 • Tag:
  SnelStart,koppeling
 • Delen:
  Delen

Demo proberen?

Let op: Niet voor support vragen