koppeling met Twinfield opnieuw gecertificeerd

In mei 2019 is Yoobi opnieuw gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield. De informatie uit Twinfield wordt geïntegreerd in Yoobi. Je verstuurt automatisch facturen aan Twinfield en Yoobi verwerkt betalingen automatisch. De koppeling is betrouwbaar, snel en secuur.

 

Twinfield is een online boekhoudpakket voor ondernemers. Net zoals Yoobi draait deze software in de Cloud en via een internetbrowser heb je altijd en overal toegang tot de meest actuele (financiële) gegevens.

Automatisch facturen versturen naar Twinfield

Zodra je de verkoopfactuur hebt opgemaakt in Yoobi en je kiest voor ‘verzenden’ stuurt Yoobi niet alleen de factuur naar de klant, maar ook een XML bestand naar de web service van Twinfield. Er worden eigenlijk twee bestanden, automatisch verzonden en het is niet meer nodig om facturen handmatig te importeren in Twinfield. Facturen worden in Twinfield als concept ingevoerd, zodat je de facturen achteraf nog kunt aanpassen of verwijderen.
Ook omzetverdeling wordt ondersteund binnen de koppeling.

Automatisch betalingen verwerken met Twinfield

De koppeling controleert op betalingen die Twinfield heeft ontvangen en verwerkt deze automatisch op de factuur in Yoobi. In de historie van de factuur kun je alle betalingen terugvinden. Transacties krijgen automatisch een fiat en status ‘betaald’.

Hercertificering koppeling

Twinfield heeft de koppeling opnieuw beoordeeld en goedgekeurd. Hiermee behoort de Yoobi-Twinfield koppeling tot het Twinapps Partner Programma. Meer informatie over de software koppeling is terug te vinden op de TwinApps pagina van Twinfield of in onze productsheet. 

Bram Roodenburg (Yoobi), Martijn Beens (Twinfield) en Vincent Egt (Yoobi)
Partner manager van Twinfield, Martijn Beens, overhandigt het certificaat aan Managing Partner van Yoobi, Vincent Egt en Accountmanager van Yoobi, Bram Roodenburg.
 

Voordelen van deze koppeling

De informatie uit Twinfield wordt geïntegreerd in Yoobi. Je verstuurt automatisch facturen aan Twinfield en Yoobi verwerkt betalingen automatisch. De koppeling is betrouwbaar, snel en secuur. Minder handelingen voor jou en meer grip op debiteurenbeheer met Yoobi.

Digitaal onkosten indienen (via de webservice of Yoobi aopp) en toevoegen aan je boekhouding, doe je zo

Meer weten over deze koppeling of de mogelijkheden van onze facturatie module? Onze accountmanager geeft graag een (online) demonstratie, of vraag een proefaccount aan. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  24-06-2019
 • Gemaakt door:
  Vincent Egt
 • Bijgewerkt op:
  24-06-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.