Vanwege een systeem update is Yoobi niet beschikbaar op dinsdag 11 mei tussen 20:00 en 23:59, meer informatie →

Koppeling met AccountView

Gebruik deze koppeling om informatie uit AccountView te integreren in Yoobi. Je verstuurt automatisch facturen aan AccountView en Yoobi verwerkt informatie over ontvangen betalingen. 

 

 

Yoobi bestaat uit verschillende modules voor urenregistratie, tijdregistratie, verlof, CRM, online facturatie en planning. Voor omringende processen, zoals boekhouding en salariëring, sluiten wij Yoobi aan op andere pakketten, omdat wij van mening zijn dat iedere software een eigen specialisme heeft.

Naast Twinfield en Yuki, hebben wij nu ook een koppeling met AccountView gerealiseerd. Door Yoobi te laten samenwerken met de boekhoudsoftware van AccountView, automatiseren we een deel van de administratie.

Wat doet de koppeling?

Met deze koppeling worden debiteur- en journaalpost gegevens van Yoobi, automatisch verstuurd naar AccountView. Daarnaast kunnen betalingen die verwerkt worden in AccountView, automatisch verwerkt worden binnen Yoobi.

 • Automatisch facturen versturen naar AccountView
 • Automatisch betalingen verwerken met AccountView

Facturen versturen naar AccountView

Als je de koppeling hebt ingesteld worden de (boekingsregels van de) facturen automatisch naar AccountView verstuurd. Op het moment dat je één of meerdere factureren verstuurd, worden deze facturen ook aangeboden aan AccountView. Je kan ook handmatig een factuur verzenden naar AccountView vanuit Yoobi.

Automatisch verwerken betalingen

Yoobi neemt de betaalstatus over uit AccountView. In AccountView kan je handmatig de facturen op betaald zetten of je kunt je bank koppelen, en dan verwerkt AccountView elke nacht de betalingen van de openstaande facturen.

Kies je voor het automatisch verwerken van betalingen, dan haalt Yoobi elke ochtend om 7:00uur de status op, van openstaande facturen in AccountView. Yoobi controleert of voor deze facturen een betaling is geweest, en of hiermee de factuur betaald is. Een betaling wil niet zeggen dat de hele factuur is betaald, het kan ook een gedeeltelijke betaling zijn.


Met name voor gebruikers die werken met elektronisch facturen (UBL documenten) heeft dit een groot voordeel, omdat dit type facturen sneller herkend wordt en er zo meer openstaande facturen automatisch gefiatteerd worden. Yoobi geeft deze facturen de status ‘betaald’. In de historie van de factuur kun je alle betalingen terugvinden.

Voordelen van deze koppeling

De informatie uit AccountView wordt geïntegreerd in Yoobi. Je verstuurt automatisch facturen aan AccountView en Yoobi verwerkt informatie over ontvangen betalingen automatisch. Dit zorgt er voor dat je een compleet overzicht hebt van alle debiteuren, in Yoobi. De koppeling is betrouwbaar, snel en secuur. Minder handelingen voor jou en meer grip op debiteurenbeheer met Yoobi.

Meer informatie

Meer weten over deze koppeling of de mogelijkheden van onze facturatie module? Onze accountmanager geeft graag een (online) demonstratie, of vraag een proefaccount aan.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  25-01-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  09-11-2018
 • Tag:
 • Delen:
  Delen