Klantcase Public Search

Wat ervaart partner van Public Search, Cengiz Centintas, als grootse voordeel van het werken Yoobi? 

 

‘’Al onze opdrachtgevers werken met Yoobi, zonder dat zij hier een account voor hoeven aanmaken. Geen gedoe meer met wachtwoorden en inlog gegevens, maar direct uren accorderen vanuit de e-mail. Laagdrempelig en professioneel. Voor ons is dit het grootste pluspunt van Yoobi”.

Aldus Cengiz Cetintas, partner bij Public Search. “Onze dienstverlening richt zich uitsluitend op de bemiddeling van financiële professionals in de zorg, het onderwijs en bij gemeenten. Hierdoor hebben we een uniek en herkenbaar profiel voor opdrachtgevers en kandidaten.

Public Search is in 2008 opgericht en op dit moment hebben wij meer dan 80 professionals (zowel freelance als detachering) in dienst. De administratie die dit met zich mee bracht werd steeds omvangrijker. Ik had een Excel spreadsheet gemaakt, waar medewerkers hun uren op invulden. Dit document drukten zij iedere week af, om het door de externe manager te laten ondertekenen. Vervolgens scande ik de geaccordeerde urenstaat, om daarna een factuur op te maken en die uiteindelijk te mailen.

Digitaal accorderen
Dat proces wilde ik digitaliseren en vereenvoudigen. Ik heb verschillende software pakketten bekeken en de mogelijkheden onderzocht. Een van de redenen waarom wij voor Yoobi hebben gekozen is de module voor digitaal accorderen. Het is voor onze opdrachtgevers niet nodig om een account aan te maken in Yoobi, zij beoordelen de urenstaat van onze professionals vanuit hun e-mail. Het is laagdrempelig en klantvriendelijk.

Minder tijd kwijt aan de administratie
Archiveren zonder te scannen. Alle documenten op 1 plek. Het proces van registreren, accorderen en factureren is door Yoobi volledig digitaal en deze werkwijze levert ons tijdswinst op. Geen omslachtig papierwerk meer, maar digitaal accorderen en de urenstaat sneller doorbelasten aan onze klanten. Dat Yoobi vervolgens ook gekoppeld is met Twinfield, maakt onze digitale administratie compleet”.  

 • Gepubliceerd op:
  30-05-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  19-09-2022
 • Tag:
  klantcase
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.