Klantcase Beround

Maak kennis met Beround een jonge organisatie die in 2014 is opgericht. Maak kennis met Beround, een jonge organisatie die in 2014 is opgericht. Beround is een consultancyorganisatie gespecialiseerd in software testing. Op dit moment heeft Beround achttien medewerkers in dienst en hebben zij flinke ambities om te groeien. Voordat ze gebruik gingen maken van Yoobi hielden ze uren, verlof en onkosten bij in een Excelsheet.

De implementatie van Yoobi is als zeer positief ervaren door de gehele organisatie. Alle uren, verlof en onkosten worden nu gemakkelijk bijgehouden en is er direct inzicht in alle gegevens.
 
Voortraject
De consultants bij Beround hebben ervaring met het testen van software op gestructureerde wijze. Dit hebben ze toegepast bij het zoeken naar een geschikt softwarepakket voor urenregistratie en hierbij is Yoobi als best passend uit de selectie gekomen. Yoobi werkt intuïtief en is zeer gebruiksvriendelijk.

Hans van Beround geeft aan dat hij het persoonlijke contact tijdens de demoperiode en de daadwerkelijke inrichting erg gewaardeerd heeft. In het voortraject liep het contact met de accountmanager heel goed en was de demo-organisatie waarin ze de mogelijkheden van Yoobi konden testen goed voorbereid.

Keuze voor Yoobi
De gebruiksvriendelijkheid was doorslaggevend voor het aanschaffen van Yoobi. Het is gemakkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. Zeker ook na het consult met een Yoobi consultant was het meteen duidelijk wat precies de mogelijkheden zijn in Yoobi. Naast de gebruiksvriendelijkheid was de prijs in vergelijking met de andere pakketten ook zeer goed! Van alle andere pakketten met hetzelfde aantal mogelijkheden was Yoobi één van de beste qua prijs-kwaliteitverhouding. 

Toegankelijkheid
De consultants van Beround werken over het algemeen bij de klant op locatie. Een vereiste is dan ook dat de toepassing via de cloud beschikbaar is. Ook de app op de telefoon wordt door de consultants gezien als een waardevolle aanvulling om hun uren, verlof en onkosten te verwerken in Yoobi.

Toekomst
Beround geeft aan voorlopig gebruik te maken van de huidige modules maar is van plan om in de toekomst mogelijk nog meer uit Yoobi te halen door gebruik te gaan maken van extra modules zoals facturatie.

Bedankt
Wij danken Sander en Hans voor de medewerking aan deze klantcase en wensen Beround veel plezier toe bij het verdere gebruik van Yoobi!

 

 • Gepubliceerd op:
  18-02-2020
 • Gemaakt door:
  Vincent Egt
 • Bijgewerkt op:
  12-10-2022
 • Tag:
  Klantcase,Beround
 • Delen:
  Delen