Haal meer uit Yoobi

Maak kennis met de nieuwste mogelijkheden en benut Yoobi volledig. 

 

Maak kennis met de nieuwe mogelijkheden en voordelen van release 1.16.10

In deze blog laten we aan aantal nieuwe toepassingen van Yoobi zien, die je helpen meer te bereiken met minder handelingen en minder schermen. Zo haal je alles uit Yoobi en heb jij het meeste voordeel van onze software.

In de eerste release van 2018 hebben we extra filters beschikbaar gemaakt, om betere selecties van relaties te kunnen maken. Daarnaast is het mogelijk gemaakt offertes uit te brengen in het Engels, Duits of Frans. In deze release breiden we deze mogelijkheden verder uit.

Voor een volledige beschrijving van alle wijzigingen en een instructie voor de instellingen, lees je onze release notes. Welke functionaliteiten voor jou van toepassing zijn, hangt af van de modules die je af neemt. De ontwikkelaars van Yoobi werken iedere dag aan verbeteringen van de software, dus er komen zeker nog updates beschikbaar die jou zullen helpen.

Zo maak je sneller een order aan

Je kunt vanaf nu eenvoudig een offerte omzetten naar een order. Je hoeft hierdoor geen nieuwe order meer aan te maken als je eerder een offerte hebt uitgebracht. Yoobi neemt alle regels uit de offerte over als order-items. Die kun je (indien nodig) bewerken. Met deze uitbreiding voorkom je verschillen tussen je offerte en de uiteindelijke factuur, met minder handelingen.  

Beter beeld van contactpersonen

Voor gebruikers van de CRM Module is het werken aan prospects en nieuwe klanten een belangrijk onderdeel. Hierbij is het prettig om een compleet beeld van de contactpersoon te vormen en deze informatie beschikbaar te maken (en delen) via het CRM.

We hebben een extra element toegevoegd aan de klantkaart en de overzichtspagina van medewerkers wat hierbij helpt; namelijk het social media profiel van een contactpersoon. Yoobi toont de foto op de overzichtspagina van de medewerker of contactpersoon en een link naar het social media profiel.

Contactpersonen aanmaken vanuit Outlook

Als je een bericht ontvangt van een nieuwe contactpersoon maak je deze eenvoudig aan in Yoobi, vanuit je MS Outlook inbox. Door de Outlook-addin te gebruiken is het niet nodig in te loggen op Yoobi en koppel je vanuit je mailbox berichten aan (nieuwe) contactpersonen, verkopen of projecten.

Sneller toegang tot Yoobi

Met minder handelingen toegang tot jouw Yoobi account. Gebruik bijvoorbeeld je Google- of Office-account om in te loggen, zonder je wachtwoord in te voeren. Liever direct op al je applicaties inloggen? Dat kan als je gebruik maakt van de SAML SSO koppeling, hiermee log je op al je applicaties in met 1 wachtwoord. We hebben de beveiliging verbeterd en je logt ook weer uit met een klik.

Meer grip op kosten

Bepaal per activiteit of het toegekende budget overschreden mag worden. Voorheen gold een budget het volledige project, nu kun je op kleinere schaal uren, aantallen en bedragen budgetteren. Dit geeft je meer controle. Pas met een paar klikken de budgetten aan, door te werken met een bulkmutatie.  

Daarnaast hebben we het mogelijk gemaakt overwerk per project te activeren. Medewerkers maken in de timesheet een keuze uit verschillende overwerkpercentages (per project), zodat je een nauwkeurig beeld krijgt van alle kosten per project. 

Meer informatie

Een volledige beschrijving van alle mogelijkheden lees je terug in de release-notes en de bijbehorende instructies. Wil je meer weten over een van de bovengenoemde modules, neem dan contact op met Jessica of Frank. Zij vertellen je graag meer en kunnen een module (op proef) toevoegen aan je licentie. 

 • Gepubliceerd op:
  02-02-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  09-11-2018
 • Tag:
 • Delen:
  Delen