Eenvoudig Licentiebeheer

Meer inzicht in je abonnement van Yoobi en eenvoudig bijbestellingen plaatsen. We hebben het makkelijker gemaakt om je Yoobi abonnement te beheren. Het overzicht van de modules die je afneemt en de gebruikers per module zijn voortaan terug te vinden via het vraagteken. Dit icoon is op elk moment in beeld, zodat je vanaf ieder punt in Yoobi toegang hebt tot deze informatie. 

In het drop down menu kies je voor het onderdeel ‘licentie info’ om naar de abonnementsgegevens te gaan.Yoobi toont hier als eerste de abonnementsperiode en het aantal resterende dagen tot prolongatie. Mocht je een aanpassing willen doorvoeren dan zijn deze data belangrijk om rekening mee te houden. Vervolgens toont Yoobi de verschillende modules en het aantal gebruikers per module.Bijbestellen medewerkers
Nieuw in dit overzicht is het bijbestellen van medewerkers. Vul het aantal extra gebruikers in en Yoobi berekent het resterende tarief voor de huidige abonnementsperiode. Klik om bestellen om de extra gebruikers definitief bij te bestellen om daarna direct over de extra licenties te beschikken. Je ontvangt een bevestiging per e-mail en een nieuwe factuur.

Koppelen gebruikersaccount
Je hebt nu de licentie uitgebreid waardoor je de mogelijkheid hebt om een extra medewerker aan te maken. In dit artikel staat stap-voor-stap beschreven hoe dit proces verloopt en wat je nog moet doen om over de gebruikersaccount en medewerker te beschikken.

Medewerkers activeren
De Yoobi licentie is gebaseerd op het aantal actieve medewerkers. Is een medewerker niet langer in dienst, dan kun je de medewerker via het menu Personeel > Medewerkers op Inactief zetten. De gegevens van de medewerker blijven bewaard, maar deze medewerker telt niet langer mee als actieve gebruiker in de Yoobi licentie.
Wil je een medewerker weer activeren, doe dit dan ook via het menu Personeel > Medewerkers.

Meer weten?
Heb je een vraag over jouw licentie? Dan kun je die stellen aan het Yoobi Support Team door een support melding in te dienen.
  
 

 • Gepubliceerd op:
  14-05-2019
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  17-05-2019
 • Tag:
  licenties
 • Delen:
  Delen