De top 5 verbeteringen van Yoobi in september

Ook in september hebben we weer een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd en verbeteringen aangebracht. Ontdek ze in dit blog. Iedere donderdag brengen we de wekelijkse hotfix uit. Onze developers werken in deze hotfix aan de bugfixes die voortkomen uit support meldingen of interne constateringen. Daarnaast nemen we ook altijd nieuwe features en verbeteringen in de software op. In dit blog de top 5 verbeteringen en nieuwe functionaliteiten van september.  

Nieuw: Alternatieve verkoopprijs 
Een alternatieve verkoopprijs van een product of artikel wordt direct overgenomen bij ‘toevoegen aan de verkoop’. De prijs is zichtbaar in de snelkeuze.  

E-mailadres Outlook koppeling 
Met onze vernieuwde Outlook koppeling voeg je nog sneller e-mails toe aan Yoobi CRM. De CRM add-in kijkt hierbij o.a. naar het Yoobi e-mailadres van de medewerker. Omdat er ook een Google of Outlook e-mailadres gevuld kan zijn, wordt nu ook naar deze e-mailadressen gekeken om een voorstel te geven voor het koppelen van de e-mail. 

Vanuit de relatie een offerte toevoegen 
Maak je gebruik van ons CRM met de aanvullende Offerte module, dan kun je nu nóg gemakkelijker offertes versturen. Voorheen maakte je een offerte aan en verstuurde je deze vanuit de verkoop. In de detailgegevens van de relatie is nu een extra tabblad ‘Offertes’ toegevoegd waar je direct een offerte kan toevoegen en versturen. 
Nog geen verkoop aangemaakt? Dan maak je deze ook meteen aan. 

Verbeteringen aanmaken contactpersoon 
Op diverse plekken in Yoobi is het mogelijk een contactpersoon aan te maken. Dit ging op diverse manieren met behulp van verschillende schermen. We hebben dit verbeterd door de werkwijze en de opmaak van de schermen gelijk te maken. Maak je nu een nieuwe contactpersoon aan via het menu ‘CRM > Contactpersonen’ of via de relatie in het tabblad ‘Contactpersonen’ dan opent er een vernieuwde pop-up. In deze pop-up bepaal je welke invoervelden je wilt gebruiken bij het aanmaken van een contactpersoon. Maak je bijvoorbeeld geen gebruik van trefwoorden dan voeg je dit veld niet toe. 

Kolom projectenlijst 
Aan een relatie kun je een of meerdere account managers koppelen. Wanneer je deze relatie aan een project koppelt dan kun je nu in de lijst met projecten naast de gekoppelde relatie, nu ook de gekoppelde account managers tonen. Voeg hiervoor de kolom ‘Account managers’ toe via het moersleutel icoon rechts bovenaan de lijst. Download de lijst als PDF of in Excel als je de lijst nog wilt bewerken. 

 

 • Gepubliceerd op:
  01-10-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  App,nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen