De top 5 verbeteringen van Yoobi in 2020

Ook in 2020 hebben we veel verbeterd aan Yoobi. Ontdek in dit blog wat onze top 5 is. Dat 2020 een enerverend jaar was is geen verrassing. Nog nooit eerder was goede software zó belangrijk als nu. Het Yoobi team kijkt met trots terug op alle nieuwe en verbeterde features in onze software. In dit blog zetten we onze persoonlijke favorieten voor je op een rij.  

Vernieuwde CRM-module 
We begonnen 2020 direct goed met de introductie van onze vernieuwde CRM-module. Zo voegden we bij ‘relaties’ aan de rechterzijde gegevensblokken toe. Je bepaalt zelf welke je ziet én in welke volgorde deze getoond worden. Ook is er naast de lijstweergave nu een kaartweergave mogelijk. Meer details vind je in dit blog.  

We vernieuwden overigens niet alleen de CRM-module, ook vernieuwden we onze CRM-website. Neem gerust een kijkje en ontdek meer over deze veelzijdige module.  

Lancering self billing module 
Met de lancering van onze self billing module ging er een langverwachte wens van veel van onze gebruikers in vervulling. Self-billing is een aanvulling op onze uitgebreide facturatiemodule. Self billing is ideaal voor bedrijven die veel met flexkrachten, zzp-ers of gedetacheerden werken.  

Verbeterde relatie- en contactpersoonschermen 
Van de zomer ondergingen de relatie- en contactpersoonschermen een metarmorfose. Zo worden er meer gegevens getoond in bepaalde kaarten.  

Sinds de metamorfose werk je in het contactpersoonscherm nu ook met kaarten en gegevensblokken. De rest van de wijzigingen ontdekken? Dat doe je hier

Verbeterde Outlook koppeling 
Vanuit Outlook is het mogelijk om e-mails direct toe te voegen aan Yoobi CRM. We hebben deze invoegtoepassing onder de loep genomen en op veler verzoek uitgebreid en verbeterd. Zo is het invoegen niet langer afhankelijk van het e-mailadres van de afzender. Alle verbeteringen ontdek je hier

Verbetering aan de API 
Afgelopen jaar hebben we veel verbeterd aan onze API. Je kunt relaties en contactpersonen aanmaken, taken en verkopen aanmaken. Daarnaast kun je projecten aanmaken en veel gegevens instellen rond projecten, project- en extern accorderen.  

Ook is er een specifieke methode voor het ophalen van data die je kunt gebruiken met Microsoft Power BI of andere BI tools.  

Nieuwe App
Nét niet in de top 5 van 2020, maar binnenkort lanceren we de vernieuwde Yoobi App. De nieuwe App is volledig ontwikkeld vanuit het oogpunt van de gebruiker. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Hou ons blog en onze socials in de gaten zodat je de nieuwe App straks direct kunt installeren. Meer weten? Eerder vertelden we al wat er allemaal verandert.

 • Gepubliceerd op:
  10-12-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  08-06-2022
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen