De kracht van ons factuurproces

Maak kennis met de vele mogelijkheden van onze factuurmodule. 

 


Klanten die kiezen voor de facturatiemodule van Yoobi, laten medewerkers en afdelingen efficiënt samenwerken. Zij hebben daardoor meer inzicht en controle op alle onderdelen van het proces. Maak kennis met deze krachtige oplossing en de voordelen.   

Weg met werkbriefjes

Stop met handmatige oplossingen en digitaliseer het proces van urenregistratie tot facturatie. Met Yoobi beheer en organiseer je administratie op 1 centrale plek. Iedereen in de organisatie heeft toegang tot (voor hen) relevante informatie en ziet wat de status is. Of het nu om uren gaat, verlof, declaraties of debiteuren. Met Yoobi schep je duidelijkheid en inzicht.

Bespaar tijd op je urenregistratie

Kies voor software die zowel laagdrempelig als uitgebreid is. Met Yoobi beschik je over een complete oplossing voor urenregistratie. De overzichtelijke timesheet en app, maken het invoeren van uren eenvoudig en snel.

Met deze tips bespaar je tijd op het registreren van uren.

Laat geen omzet liggen

Uren verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten. Dit proces is in Yoobi volledig geautomatiseerd. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten, maar gebruik onze app. De verantwoordelijke projectmanager krijgt de uren automatisch aangeboden voor akkoord. Na het goed- of afkeuren staan de uren klaar voor doorbelasting en kan er een factuur opgemaakt worden.

Gemiddeld wordt 15% van de uren niet gefactureerd, wij helpen je om dit te voorkomen.

Urenregistratie voor een betere projectcalculatie

Calculeer tarieven op basis van de urenregistratie. Hoeveel uur neemt een project in beslag? Zijn de abonnementsprijzen in overeenstemming met de werkzaamheden die je hebt geoffreerd? Yoobi maakt deze informatie inzichtelijk met heldere rapportages en grafieken. Zo weet je exact hoeveel uur er gewerkt is aan een project.

Voorkom onduidelijke facturen

Met Yoobi stel je in 4 stappen een factuur op. Je werkt met 1 licentie voor de doorbelastingen van meerdere BV’s. Genereer facturen in jouw huisstijl en verstuur facturen als pdf, XML en UBL-document. 

Om het betalingsproces zo vlot mogelijk te laten verlopen is het van belang om de facturen tijdig en juist aan te leveren. Elektronisch factureren is het meest efficiënt en geeft minder kan op fouten en onduidelijkheden. Verstuur de factuur met een betaallink. Deze link leidt de klant naar jouw iDEAL betaalomgeving zodat zij direct kunnen betalen via hun eigen bank.

Flexibel factureren

Factureer abonnementen, kies voor regiefacturen of fixed-price facturen en voeg automatisch urenstaten toe, ter controle. Yoobi is flexibel; geregistreerde uren zijn niet direct in beton gegoten. Je kunt op een later moment wijzigingen aanbrengen en doorvoeren op de factuur.

Wil je naast uren ook abonnementen factureren? Of incidentele werkzaamheden apart doorbelasten? Met Yoobi is dat geen probleem.

Of je er nu voor kiest om de hoogte van de factuur te baseren op het aantal bestede uren, of werkt met een vast bedrag per jaar, Yoobi faciliteert deze werkwijzen en heeft dit proces volledig gedigitaliseerd. Zo weten niet alleen jouw klanten waar zij aan toe zijn, maar is het ook intern helder hoeveel uren aan een project zijn besteed.

Automatische koppeling met de boekhouding

Kies voor een van onze koppelingen, om automatisch facturen en betalingen te verwerken. De informatie uit jouw boekhoudpakket wordt geïntegreerd in Yoobi. Je verstuurt facturen en Yoobi verwerkt betalingen automatisch. De koppeling is betrouwbaar, snel en secuur. Minder handelingen voor jou en meer grip op debiteurenbeheer.

Door een automatische koppeling te gebruiken, hoef je geen gegevens te importeren en worden alle facturen automatisch opgenomen in de juiste boekhouding

De sterke eigenschappen van deze module:

 • 1 Licentie voor de facturatie van verschillende Bv’s
 • Snel veel facturen opmaken met een bulkmutatie
 • Verstuur facturen met een betaallink
 • Intern doorbelasten met intercompany facturatie
 • Koppeling met boekhoudpakketten, Yoobi fiatteert facturen 
 • Online declaraties verwerken
 • Automatiseer debiteurenbeheer

De kracht van ons factuurproces

Als je kiest voor de factuurmodule van Yoobi, laat je afdelingen en medewerkers samenwerken aan de facturatie. Om een factuur op te maken volg je een vaste reeks van activiteiten. Alle bijbehorende taken zijn ingericht In Yoobi en je ziet op elk moment wie waaraan werkt en wat de voortgang is. Deze werkwijze geeft veel inzicht en zorgt ervoor dat iedereen altijd kan zien wat de status is. Minder risico’s en een volledige controle op alle activiteiten.

Laat Yoobi jou ook helpen bij het facturatieproces. Werk efficiënt samen en haal meer rendement uit je administratie. Download ons eBook over facturatie, of vraag een demo-account aan en ervaar het zelf. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  01-12-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  07-03-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen