Corpo Mission digitaliseert urenregistratie en facturatie met Yoobi

Lees hier waarom Corpo Mission voor Yoobi heeft gekozen en welke voordelen zij ervaren. 


 

Corpo Mission is een bemiddelingsbureau voor professionals in de vastgoedbranche. Zij detacheren meer dan 60 medewerkers die tijdelijke of vast functies vervullen door heel Nederland.

Voor de werving en selectie werken zij met een recruitment systeem waarin een koppeling met Yoobi beschikbaar is. Vanwege deze vermelding hebben zij contact opgenomen met e-dynamics, omdat zij graag de urenregistratie en facturatie wilden digitaliseren.

Bas Monster: “Als detacheerder bestaan onze voornaamste inkomsten uit ‘uren’. Wij maken voor onze gedetacheerde medewerkers de projecten aan zodat zij bij aanvang van hun werkzaamheden direct met de urenregistratie aan de slag kunnen. De binnengekomen uren gebruiken wij vervolgens voor de salarisadministratie en facturatie.”

Werkwijze 
Medewerkers van Corpo Mission richten de accounts in voor de gedetacheerden en sturen ze een handleiding, zodat zij zelfstandig met Yoobi kunnen starten. Omdat gedetacheerden automatisch herinneringsmails ontvangen als zij hun registraties niet tijdig hebben bijgewerkt, worden er sneller stappen ondernomen.

Uniform en snel 
Het grootste voordeel voor Corpo Mission zit in de tijdswinst en uniformiteit van de urenregistraties. Iedereen levert zijn of haar uren op dezelfde manier aan. Bas Monster: “Omdat het digitaal is en er herinneringsmails worden verzonden, hebben wij de geaccordeerde uren snel binnen. De facturatie is daarna met 1 druk op de knop geregeld. Yoobi heeft als bijkomend voordeel dat het een modulair pakket is en meegroeit met onze organisatie.

Het inrichten van Yoobi kost bij de opstartfase best wat tijd en is soms ingewikkeld door de uitvoerige mogelijkheden. Maar we hebben een duidelijke uitleg gekregen bij de implementatie. Als een bepaalde optie niet in het systeem zit, dan is dat vaak te ontwikkelen, waardoor je eigenlijk een maatwerksysteem hebt voor een lagere prijs. Zodra het systeem juist is ingericht, heb je er weinig omkijken meer naar.”

Meer weten?
Voor informatie over Corpo Mission bezoek je de website of neem je contact op met een van de accountmanagers. Als je ook gebruik wil gaan maken voor Yoobi of meer te weten wil komen over de mogelijkheden van het systeem, neem je contact op met de medewerkers van de afdeling sales


 

 

 • Gepubliceerd op:
  28-09-2015
 • Gemaakt door:
 • Bijgewerkt op:
  19-09-2022
 • Tag:
  klantcase
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.