Automatisch uren berekenen

Kies je voor de timesheet of tijdschrijven? Yoobi helpt je sneller uren te registreren en berekent je verlof. Maak kennis met de voordelen van onze online oplossing. 
Razendsnel aan de slag met urenregistratie en verlof. Niet langer handmatig uren tellen of verlof berekenen, maar Yoobi het werk voor je laten doen.

Mijn Yoobi
Registreer uren op projecten en verdeel ze over verschillende activiteiten. Via ‘mijn Yoobi’ open je de timesheet, waar je je uren schrijft.

Onderbouw je uren
Maak je urenregistratie compleet door opmerkingen, onkosten en specificaties toe te voegen. Zo creëer je een volledig overzicht. Deze informatie maakt het accorderen en doorbelasten van uren een fluitje van een cent.

Bekijk hier hoe je uren schrijft en hier opmerkingen aan toevoegt:


Uren aanvullen
Voeg een nieuwe registratie toe in de app, of gebruik de functie ‘dag (aan)vullen’, zodat Yoobi direct een voorstel doet met start- en eindtijden inclusief pauze. Yoobi gebruikt de gegevens vanuit het werkrooster in het contract en toont in de timesheet een voorstel voor pauze. Klik je op het voorstel, dan wordt dit voorstel geregistreerd. Zo bespaar je tijd op de registratie van activiteiten. Deze opties zijn beschikbaar via een aparte module. 

Mijn verlof
Bespaar tijd door Yoobi het verlof van medewerkers te laten berekenen en automatisch toe te kennen. Hierbij houdt Yoobi rekening met allerlei factoren zoals de contractduur en eventuele leeftijdsgebonden afspraken. Zo weet je exact hoeveel vakantie uren je per jaar (over) hebt als je een nieuwe aanvraag indient. Ook zie je in de aanvraag of er andere medewerkers afwezig zijn in die periode.

In bovenstaande video zie je waar je je verlofsaldo checkt en hoe je verlof van andere weergeeft in je persoonlijke agenda.

Bijzonder verlof
Er zijn verschillende soorten verlof waar medewerkers gebruik van kunnen maken. Hoe organisaties hier mee om gaan is vaak verschillend, omdat niet elk verloftype wettelijk is geregeld. In dit artikel geven we aan hoe je omgaat met bijzonder verlof en geven we opties voor registratie.

Agenda
Werk uren bij vanuit je agenda. Meer inzicht, zodat jij gericht actie kan ondernemen. Je agenda toont naast uren en verlof (van jou en andere medewerkers) ook taken. Registreer uren, aantallen of bedragen op een taak en plan eenvoudig een vervolgafspraak in.

In bovenstaande video zie je hoe je de agenda-instellingen bewerkt en tot 14 dagen vooruit kunt kijken.

Bespaar ook tijd op je urenregistratie
Wil je ook meer controle over uren en tijd over houden voor andere werkzaamheden? Vraag een persoonlijke demo-account aan en start met het registreren van uren en verlof. Je kunt snel aan de slag en onze consultants helpen je graag.


 

 

 • Gepubliceerd op:
  18-04-2019
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  verlof,urenregistratie
 • Delen:
  Delen

Demo proberen?

Let op: Niet voor support vragen