Programma's die feilloos integreren met Yoobi

Voorkom handmatige mutaties en gebruik een van onze (automatische) koppelingen. Minder kans op fouten, minder handelingen en daardoor vaak sneller. 

Onze klanten werken vaak met meerdere programma’s voor het beheren van de administratie. Boekhoudpakketten, (gratis) bestandsbeheer in de cloud en een (of meerdere) emailprovider(s). Yoobi heeft meerdere koppelingen gerealiseerd om de samenwerking te vereenvoudigen.

Voorkom handmatige mutaties en gebruik een van onze (automatische) koppelingen. Minder kans op fouten, minder handelingen en daardoor vaak sneller.

Online bestandsbeheer
Mer de Google integratie kan je  (gedeelde) bestanden van Google Drive eenvoudig in Yoobi zetten. Naast Google biedt Yoobi ook een koppeling met Microsoft OneDrive en Dropbox. Op deze manier deel je snel en efficiënt bestanden.

Geen Gmail maar een Outlook-account? Wij leveren onze CRM gebruikers standaard een Office365 addin. Met deze koppeling voeg je  e-mails en bijlagen vanuit Outlook toe aan het CRM. Nieuwe e-mailadressen sla je vanuit je mailbox op bij een relatie.

MailChimp
MailChimp is online software, voor het versturen van e-mailcampagnes. Eenvoudig in het gebruik en met een professionele opmaak. Van alle e-mails houd MailChimp de statistieken bij. Hoeveel mails zijn er geoepend, het aantal kliks per link, de uitschrijvingen, ongeopende mails en het aantal doorgestuurde e-mails. Een prettig programma om mee te werken en tot 2000 abonnees gratis in het gebruik.

Yoobi heeft een realtime koppeling met MailChimp. Dit maakt het mogelijk om contactpersonen toe te voegen aan een MailChimp verzendlijst via Yoobi. Yoobi toont welke e-mails de contactpersoon heeft ontvangen en wanneer (en hoe vaak) de e-mails zijn geopend. Ontvangers kunnen zich uitschrijven voor nieuwsbrieven via MailChimp en deze informatie wordt automatisch bijgewerkt in Yoobi. Zo zijn verzendlijsten altijd actueel.  

Exact Globe
Factureer je met Exact software? Met deze handmatige koppeling worden export bestanden samengesteld die in Exact software geïmporteerd worden. Importeer debiteur-, project-, en factuurgegevens in Exact. Foutloos en snel.

Visma (voorheen Accountview)
Beheer je jouw financiële administratie met Accountview? Gebruik dan de koppeling en voer niet langer handmatig exports uit. Yoobi genereert exportbestanden van debiteur- en factuurgegevens die in Accountview geïmporteerd worden.

Tangram RIS
Voor werving en selectiebureaus bieden wij een koppeling aan met de recruitment software van Tangram. Relevante informatie met één muisklik naar Yoobi gestuurd. Naast gegevens van de kandidaat worden organisatie-, contactpersoon-, opdracht- en tarief gegevens naar Yoobi verstuurd. Met deze informatie worden automatisch regie-orders aangemaakt en deze worden direct gefactureerd, zonder extra handelingen in Yoobi.

Elke kandidaat ontvangt automatisch een Yoobi account en kan direct beginnen met online urenregistratie. De koppeling met Tangram recruitment software RIS versnelt het proces en voorkomt fouten.

Yoobi geeft grip
Een vlotte verwerking van gegevens, in Yoobi of een ander pakket. Met deze koppelingen is het niet meer nodig om gegevens handmatig over te nemen. Foutloos en snel, voor meer grip op de administratie.

Kijk hier voor een compleet overzicht van al onze koppelingen en technische specificaties. Koppelingen zijn beschikbaar vanaf €100,- per jaar. Onze accountmanager vertelt je graag meer.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!

 • Gepubliceerd op:
  22-03-2016
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  07-09-2020
 • Tag:
 • Delen:
  Delen