Rusttijden registreren

Maak je urenregistratie compleet, door naast gewerkte uren ook rusttijden (pauzes) vast te leggen. Je voldoet niet alleen aan de eisen (bijvoorbeeld bij een inspectie van de arbeidstijdenwet), maar bespaart ook tijd bij het invoeren van uren.

De manier waarop je dit doet, hangt af van de manier waarop je gewerkte uren registreert (tijdregistratie of urenregistratie). Om met de registratie van pauzes te starten, zal de beheerder eerst een paar instellingen moeten aanpassen. Een paar kleine wijzigingen, om daarna eenvoudig je rustmomenten vast te kunnen leggen.

Tijdsregistratie

Yoobi toont een pauze-voorstel in de week- of dagtimesheet. De voorgestelde pauze bewerk je door de eigenschappen aan te passen (via het inspector-scherm aan de rechterkant) of je gebruikt je muis om de start- en eindtijd te veranderen.

 

Snel een project of activiteit selecteren

 

Direct een werkdag uitvullen met registraties, inclusief een pauze

Urenregistratie  

Yoobi toont een extra registratieregel in de maandtimesheet, waarin het totaal aantal pauze-uren voor die dag wordt getoond. Deze uren baseert Yoobi op het rooster van de medewerker.  Om deze pauzes te registreren klikt een medewerker de uren aan,  of wijzigt ze. Daarna worden de uren pas doorgevoerd; het ingevulde aantal uur wordt zwart en is vanaf dat moment geen voorstel meer.
 

Yoobi stelt een uur pauze voor. Dit aantal komt uit het weekrooster van de medewerker. 

App

Ook in de Yoobi app is het mogelijk om pauzes te registreren. We hebben de volgende mogelijkheden toegevoegd:

  • Je kan de gehele dag in 1 keer met 1 activiteit vullen
  • Je kan je tot dan toe geregistreerde activiteiten aanvullen met 1 activiteit (als je bijvoorbeeld de hele middag of de rest van de dag aan 1 activiteit werkt)

De werkwijze van de Yoobi App wordt ook opgenomen in de handleiding.

 

Meer informatie 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van pauze-registratie? Lees dan zeker onze blog over dit onderwerp. Een beschrijving van de instellingen en een stap-voor-stap instructie lees je in onze handleiding.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!