Onkostenregistratie

Het registreren van onkosten was al mogelijk in de timesheet van Yoobi, maar we hebben de afgelopen tijd veel energie gestoken in een aparte declaratie-module. Vanaf nu maak je foto’s van je onkosten en e-mail je je leidinggevende een verzoek de onkosten uit te betalen. Dit doe je via de app of webversie van Yoobi. Lees hier alles over de verbeteringen en werkwijze.

Webversie

In het menu van Yoobi is de sub-module 'mijn onkosten' toegevoegd. Deze module is beschikbaar voor alle gebruikers en de beheerder van Yoobi deelt de rechten op de module uit. Om onkosten te declareren kies je voor +toevoegen.
 

In het tweede venster heb je de ruimte om de bon toe te voegen, het te vergoeden bedrag in te vullen, de datum waarop de onkosten zijn gemaakt en een opmerking toe te voegen.
 

Zodra de gegevens correct en volledig zijn ingevuld, kies je voor onkosten indienen. Je kunt na het indienen geen wijzigen meer aanbrengen. Yoobi geeft aan wie jouw verzoek tot goedkeuren ontvangt.
 

De afdelingsmanager ontvangt een e-mailbericht waarin staat aangegeven wie er onkosten heeft gedeclareerd. Om de aanvraag te beoordelen moet de afdelingsmanager inloggen in Yoobi en de declaratie met het bedrag bekijken.

Dit kan via de webversie, maar het is ook mogelijk om de Yoobi app te gebruiken. Niet alleen voor het goedkeuren van een declaratie, maar je kan de app ook gebruiken om een nieuwe declaratie in te dienen. 
 

App

Log in op de app en kies in het menu voor onkosten. Je komt nu op de overzichtspagina van jouw onkosten. Kies voor de + om een nieuwe aanvraag in te dienen. 

   

Er opent een nieuw scherm, waar je alle gegevens over de gemaakte onkosten kwijt kunt. Kies onderin het scherm voor een foto uit je camera-album, of maak direct een foto van de bon en voeg die toe aan de declaratie.

Als alles ingevuld is kies je voor het vinkje rechts bovenin en de aanvraag wordt automatisch verstuurd aan de afdelingsmanager(s). Je keert terug naar het beginscherm en de nieuwe aanvraag staat opgenomen in het overzicht. 

   


De onkostenmodule is als uitbreidingsmodule beschikbaar voor alle gebruikers. Voor meer informatie over deze of een van onze andere modules, neem je contact op met onze afdeling sales. Zij informeren je graag. Zij zijn te bereiken per mail, via sales@yoobi.nl of telefonisch op nummer +31 (0)181 69 76 70.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
of Vraag een demo aan