Urenregistratie

Yoobi heeft het proces van urenregistratie (of tijdregistratie) tot facturatie volledig geautomatiseerd. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten, maar gebruik onze app. 

Uren verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten. Snel en secuur. Yoobi geeft complete controle over de administratie. 

Urenregistratie

Met urenregistratie van Yoobi registreren medewerkers uren op projecten en activiteiten. Voeg opmerkingen toe aan de timesheet of geef specificaties mee voor bepaalde activiteiten. Met Yoobi heeft de medewerker (en manager) inzicht in contract- en overwerkuren.

Urenregistratie

Registreren met regelinvoer

Je kunt in Yoobi registreren met regelinvoer. Dit houd in dat je met behulp van een regel de klant, project en activiteit selecteert en aangeeft hoeveel uur je eraan hebt gewerkt. 

Registreren met regelinvoer

Tijdregistratie

Tijdregistratie is het registreren van projecturen voorzien van start- en eindtijden. Gebruik de stopwatch via onze app of de webversie. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een heldere weekstaat. Een compleet tijdregistratiesysteem!

Tijdregistratie

Yoobi App

Naast de webversie beschikt Yoobi ook over een eigen App. Met deze gebruiksvriendelijke App kunnen medewerkers en managers op een simpele manier uren registreren, verlof aanvragen (of accorderen), taken beheren en projecten bijhouden. 

Yoobi App

Uren verwerken

Verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten. Yoobi biedt uren automatisch aan aan (externe)projectmanagers of opdrachtgevers. Zij accorderen uren met de app of via de mail en de facturatie wordt in gang gezet. Vereenvoudig en versnel het proces met Yoobi. 

Uren verwerken

Overwerk

Overwerk is met Yoobi direct inzichtelijk. U kunt overwerk uitbreiden met een type/soort overwerk zodat deze snel door de medewerker is te registreren.

Overwerk

Rusttijden registreren

Maak je urenregistratie compleet, door naast gewerkte uren ook rusttijden vast te leggen. Je voldoet niet alleen aan de eisen (bijvoorbeeld bij een inspectie van de arbeidstijdenwet), maar bespaart ook tijd bij het invoeren van uren.

Rusttijden registreren