Taak wijzigen: Notificatiemoment toevoegen

In het tabblad ‘Notificatiemoment toevoegen’ zie je de toegevoegde notificaties. Ook kun je hier notificaties toevoegen, klik hiervoor op het + icoon. Kies het notificatie moment en selecteer de ontvanger.

Je kunt meerdere notificatiemomenten kiezen, maak hiervoor een nieuwe regel aan door nogmaals op het + icoon te klikken. Op deze manier kun je ook meerdere personen aan hetzelfde notificatiemoment koppelen.

Tip: via Beheer > Instellingen > Notificaties stel je in dat er standaard bij iedere verlopen taak een notificatie gestuurd wordt.

Instellingen: Notificatie versturen