Projecten

Yoobi helpt bij het plannen, beheren en afronden van projecten. Werk gezamenlijk aan deelprojecten en Yoobi geeft met grafieken inzicht in de voortgang en omzet gegevens. Deel eenvoudig verkoopstatistieken en uw collega's weten precies wat de status is.

Direct inzicht met dashboards

Neem nu zelf controle over welke informatie u wilt zien in uw software. Wij bieden standaard dashboards per module (projecten, financieel, verkopen, etc) die u zelf kunt inrichten. 

Direct inzicht met dashboards

Projecten en activiteiten

Een actueel inzicht in projecten zorgt voor rust. Uw collega's weten precies wat de bedoeling is, u bent op de hoogte van de status en uw klant krijgt tijdig geleverd. In het ergste geval krijgt uw klant op tijd een bericht. U bepaalt wanneer.

Projecten en activiteiten

Budget

Yoobi bied de mogelijkheid om budgetten aan te maken. Dit kan gaan om een project budget op uren, ongeacht de activiteiten. Maar u kunt ook kiezen voor een activiteitbudget op uren. 

Budget

Planning van projecten

De planningmodule binnen Yoobi is geschikt voor het plannen van medewerkers of functie's op projecten en activiteiten. 

Planning van projecten

Agendabeheer

Synchroniseer automatisch je verlof en CRM taken met je internetagenda. Archiveer e-mails en bijlagen vnuit Outlook in CRM. Yoobi sluit naadloos aan op Office. 

Agendabeheer