Team

Wij zijn het team achter Yoobi en wij zetten ons dagelijks met veel enthousiasme in voor onze klanten en partners.

Wij adviseren regelmatig klanten die bij ons aankloppen met een probleem. De wensen die zij hebben vertalen wij graag naar een passende oplossing. Zodra die oplossing is uitgewerkt bekijken wij of het een permanente verbetering is voor Yoobi, en of het bruikbaar is voor andere klanten. Naast Yoobi leveren wij software voor projectmanagement, urenregistratie en websites.

Al onze oplossingen worden door ons bedacht, ontworpen, getest én geïmplementeerd. Met ruim 15 jaar werkervaring, bij grotere instellingen, zij wij in staat om stabiele en schaalbare webapplicaties te ontwikkelen in een kort tijdsbestek. Als u persoonlijk kennis met ons wil maken en meer wil weten over Yoobi of een van onze maatwerk oplossingen, neemt u dan contact met ons op.

 

...

Vincent Egt

Ik ben Vincent Egt, een van de oprichters van e-dynamics B.V. en verantwoordelijk voor sales en marketing. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en Omstreken, Informatica. Na twee jaar werken bij een detachering bureau in Rotterdam ben ik samen met Jaco en Jurriaan het software bedrijf e-dynamics gestart. In 2010 ben ik getrouwd. Ons gezin bestaat uit drie kinderen. In mijn vrije tijd probeer ik af en toe te squashen.

LinkedIn 

...

Jurriaan Balleur

Ik geniet van mooie programmeer oplossingen en elke dag een stukje van een applicatie verbeteren en afmaken. In mijn vrije tijd breng ik in de zomer veel tijd door op mijn skates en in de winter ben ik helemaal gek van snowboarden. Wekelijks kan je mij ook terug vinden op de bowlingbaan waar ik een huisleague speel in een trio. In mijn persoonlijke situatie ben ik samenwonend, met als bekroning op onze relatie een prachtige dochter.

LinkedIn

...

Jaco Verseveld

Tot mijn grote verbazing zijn er nog steeds veel bedrijven die weinig tot niets doen met uren (-verantwoording) of die lijstjes bijhouden in Ms Excel. Vanuit deze gedachte zijn we ons urenregistratie pakket op de markt gaan zetten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en dan met name basketbal, computergames en het lezen van Fantasy boeken.En tot slot, niet geheel onbelangrijk ben ik Married.....with children..

LinkedIn

...

Bram Roodenburg

Mijn naam is Bram Roodenburg en ik ben account manager. Heeft u vragen over mijnuren Online of Yoobi, dan kunt u bij mij terecht. Ik heb ruim twintig jaar ervaring met verkoop en ondersteuning van ERP software en oplossingen voor de financiële dienstverlening staan voor een gedegen advies.

Naast het werk ben ik penningmeester van scoutinggroep Willem de Zwijgergroep te Vlaardingen en houd ik van sportvissen, snowboarden en gitaarspelen. Regelmatig ben ik met mijn gezin in het bos of aan het kamperen.

LinkedIn

...

Mercedes Gonzalez Pos

Mijn naam is Mercedes en ik ben werkzaam als medewerker support.

Naast mijn werk, geniet ik graag van mijn drie dochters en ons mopshondje. Op zaterdag sta ik op het hockeyveld.

Gezelligheid staat bij mij voorop. Ik maak het graag gezellig en doe in het weekend leuke dingen met vriendinnen. 

 

 

 

LinkedIn

...

Bas van der Graaf 

Als senior developer ben ik bij e-dynamics B.V. medeverantwoordelijk voor de technieken en frameworks die wij gebruiken om applicaties te bouwen.

Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan sport en ontspanning. In de zomer fiets ik met een aantal vrienden regelmatig zo hard mogelijk van Schiedam naar Hoek van Holland. En in de winter probeer ik toch wel minimaal een volle week met mijn snowboard in de sneeuw te staan! Uitgaan en muziek vormen verder een goede vorm van ontspanning voor me. 

LinkedIn

...

Sarah Kocken

Sinds 2006 houd ik me bezig met marketing en communicatie en inmiddels ruim drie jaar voor IT organisaties. Juist in deze branche is het nodig om de dingen begrijpelijk maken en te houden. Waar liggen onze klanten wakker van? Die antwoorden vertaal ik naar content voor de website, brochures, social media of (e-mail) campagnes.  

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met mijn man of sta ik op het voetbalveld om mijn zoons aan te moedigen. Ik ga regelmatig naar de sportschool en ik lees graag een goed boek. 

LinkedIn

...

Axel Bons

Ik ben in juli 2009 als vakantiemedewerker begonnen en ben sinds februari 2010 een vaste medewerker bij e-Dynamics. Naast projecten voor Yoobi hou ik me bezig met het uitvoeren van systeemtests op andere projecten, zoals o.a. Servicedienst, Beeldbank en Mijnuren Online.

Naast mijn werk volg ik de opleiding “Informatica” aan de Hogeschool Rotterdam. Na een anderhalf jaar deze studie voltijd gevolgd te hebben ben ik een duaal traject gestart. Dit duale traject houdt in dat ik al werkend mijn opleiding vervolg.

LinkedIn

...

Jessica van den Blink

Mijn naam is Jessica en verantwoordelijk voor de inside sales. Wij zullen elkaar waarschijnlijk spreken op het moment dat u een nieuwe aanvraag heeft gedaan voor één van de producten van Yoobi of gedurende de samenwerking. Een goede opvolging geven aan aanvragen is net zo belangrijk als het onderhouden van een klantrelatie. 

In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor een gezellig hapje en drankje met vrienden en familie. Mijn partner en ik zoeken graag de zon op en daarnaast word ik blij van een goede (spannende) serie. 

LinkedIn

...

Iris Keim

Ik ben Iris Keim. Werkzaam bij e-dynamics sinds 19 juni 2017. Ik maak deel uit van het customer support team. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Ik doe aan fitness en bij mooi weer fiets of wandel ik graag een stuk samen met mijn vriend.

Ik vind het heerlijk om te reizen. Natuur, avontuur, ontdekken, actief zijn, lekker eten, fotograferen maar ook relaxen met een boek typeren mijn ideale vakantie. Verder ben ik gek op sushi; daar kun je me ’s nachts voor wakker maken.

LinkedIn 

...

Edwin van Kleef

Edwin maakt beeldmateriaal van de regio Zuid-Holland, waar wij dankbaar gebruik van mogen maken voor onze website.

Wil je meer zien van zijn werk, volg hem dan op instagram. 

 

 

 

Instagram

...

Patrick Abkarian

Hoi. Ik ben in Oktober 2017 als front-end ontwikkelaar aan de slag gegaan bij Yoobi. Ik hou mij dus bezig met de opmaak van schermen en ander grafische aspecten die erbij komen kijken.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig aan het voetballen bij m'n vereniging of aan het basketballen op een lokaal veldje. Als ik in een creatieve mood ben hou ik me bezig met fotografie, beeldbewerking of muziek. Oh, en voor het slapen kijk ik graag een goede film.

 

LinkedIn

 
...

Frank Janssen

Mijn naam is Frank Janssen en ik ben sinds Januari 2018 werkzaam bij Yoobi als Inside sales medewerker. Ik zorg ervoor dat de demo’s worden aangemaakt, de offertes worden verstuurd er afspraken worden gemaakt met onze accountmanager.

In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op het voetbalveld en ga ik graag wat eten en drinken met vrienden.
 

LinkedIn