Image

Innovatie, Plezier, Resultaten.

Heb je interesse in een inspirerende werkomgeving en een eigen studiebudget? Bekijk onze vacatures
2011 Lancering Yoobi
600+ Actieve klanten probeer zelf
15.000+ Actieve gebruikers
12+ Collega`s vacatures
Card image cap
Vincent Egt

Mijn naam is Vincent Egt, samen met Jaco en Jurriaan zijn we in 2000 software bedrijf e-dynamics gestart. Inmiddels hebben wij het bedrijf getransformeerd naar Yoobi® een softwarebedrijf volledig gespecia-liseerd in cloud software rond Yoobi® CRM en Yoobi® project-administratie en facturatie.

Linkedin

Card image cap
Jurriaan Balleur

Ik geniet van mooie programmeer oplossingen en elke dag een stukje van een applicatie verbeteren en afmaken. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op mijn skates en in de winter ben ik helemaal gek van snowboarden. 

Linkedin

Card image cap
Jaco Verseveld

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en dan met name basketbal, computergames en het lezen van Fantasy boeken.En tot slot, niet geheel onbelangrijk ben ik Married.....with children..

Linkedin

Card image cap
Bram Roodenburg

Naast mijn functie als accountmanager ben ik penningmeester van de scoutinggroep en houd ik van sportvissen, snowboarden en gitaarspelen. Regelmatig ben ik met mijn gezin in het bos of aan het kamperen.

Linkedin

Card image cap
Mercedes Gonzalez Pos

Mijn naam is Mercedes en ik ben werkzaam als medewerker support. Naast mijn werk, geniet ik graag van mijn drie dochters en ons mopshondje. Op zaterdag sta ik op het hockeyveld. Gezelligheid staat bij mij voorop. 

Linkedin

Card image cap
Axel Bons

 Ik ben in juli 2009 als vakantiemedewerker begonnen en ben sinds februari 2010 een vaste medewerker bij e-Dynamics. Naast projecten voor Yoobi hou ik me bezig met het uitvoeren van systeemtests. Naast mijn werk volg ik de opleiding “Informatica” aan de Hogeschool Rotterdam.

Linkedin

 
Card image cap
Iris Keim

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Bij mooi weer fiets of wandel ik graag een stuk samen met mijn vriend. Ik vind het heerlijk om te reizen. Natuur, avontuur, ontdekken, lekker eten, fotograferen maar ook relaxen met een boek typeren mijn ideale vakantie. Verder ben ik gek op sushi; daar kun je me ’s nachts voor wakker maken.

Linkedin

Samenwerken aan Yoobi? 

Wij zijn op zoek naar collega's ter versterking van ons team. 

Vacatures ›