Image yoobi-everyone-hal-okt-2019.jpg

Innovatie, Plezier, Resultaten.

Heb je interesse in een inspirerende werkomgeving en een eigen studiebudget? Bekijk onze vacatures
2011 Lancering Yoobi
750+ Actieve klanten probeer zelf
15.000+ Actieve gebruikers
17+ Collega`s vacatures
 • Image
   

  Management team

  Het management team van Yoobi bestaat uit Jaco, Jurriaan en Vincent. In 2000 richtten zij E-dynamics, tegenwoordig Yoobi, op met het idee dat wat ze in loondienst konden ook voor zichzelf konden, maar dan beter!

  Ontmoet Jaco,Jurriaan & Vincent ›
 • timesheet Yoobi groen is geaccordeerd, grijs is gesloten, blauw is open en geel is wacht op akkoord klant
   

  Development team

  Het development team van Yoobi blijft groeien. Sommige zijn na ruim 10 jaar nog steeds niet weg te krijgen, anderen beginnen net hun carrière bij Yoobi. Samen zorgen zij ervoor dat onze gebruikers de best mogelijke ervaring hebben met de software!

  Ontmoet onze developers ›
 • Image

  Support team

  Onze supporters staan altijd klaar om te helpen bij vraagstukken van gebruikers. Hoe complex het vraagstuk ook is, ze lossen het voor je op. Niet alleen met kennis, maar ook zeker met plezier!

  Maak kennis met onze Support toppers ›
 • timesheet Yoobi groen is geaccordeerd, grijs is gesloten, blauw is open en geel is wacht op akkoord klant
   

  Sales, Administratie & Marketing

  Sales, Administratie en Marketing, oftewel het kippenhoek van Yoobi. Er wordt op deze afdeling niet alleen hard gewerkt, er wordt tussendoor ook gezellig gekletst. Maar nooit vergeten deze Yoobi-ers wat er echt belangrijk is: onze (toekomstige) gebruikers!  

  Ontmoet het team ›
   

Op de fiets

Van de 20 mensen die inmiddels bij Yoobi werken woont zeker 80% op fietsafstand van kantoor. Dit betekent overigens niet dat iedereen de fiets pakt. Yoobi staat er echter wel voor dat het fijn is om dicht bij huis te werken zodat er altijd een goede balans is tussen werk en privé!
 

We doen alles zelf

We zijn niet arrogant, maar we zijn er wel ontzettend trots op dat we alles zelf doen. Van ontwerp tot ontwikkeling. Van prospect tot klant en van eenvoudig tot ingewikkelde vraag. Onze team van toppers regelt het allemaal!
 

Blijven ontwikkelen

Onze software is altijd in beweging. We blijven continu ontwikkelen en nieuwe dingen toevoegen. Dit doen we veelal aan hand van klantwensen. Onze support & sales toppers signaleren deze wensen en development zorgt ervoor dat ze worden gerealiseerd!