Image yoobi-everyone-hal-okt-2019.jpg

Innovatie, Plezier, Resultaten.

Heb je interesse in een inspirerende werkomgeving en een eigen studiebudget? Bekijk onze vacatures
2011 Lancering Yoobi
750+ Actieve klanten probeer zelf
15.000+ Actieve gebruikers
17+ Collega`s vacatures
Card image cap
Vincent Egt - managing partner

Samen met Jaco en Jurriaan zijn we in mei 2000 het bedrijf e-dynamics gestart. Inmiddels hebben wij dat bedrijf getransformeerd naar Yoobi. Een software-bedrijf volledig gespecialiseerd in cloud software rondom Yoobi CRM en Yoobi projectadministratie en facturatie. Ik droom ervan om door middel van onze software een oplossing te bieden voor meer dan duizend klanten. Ook wil ik Yoobi op een gezonde manier laten groeien.

In mijn vrije tijd fitness en wandel ik.

Feitje: Is al het grootste deel van zijn leven vegetarisch.

LinkedIn

Card image cap
Axel Bons - developer

In juli 2009 ben ik als vakantiemedewerker begonnen en ik ben nooit meer weggegaan bij Yoobi! Naast projecten voor Yoobi hou ik me bezig met het uitvoeren van systeemtesten. Naast mijn werk volg ik een master “software engineering” aan de Open Universiteit in Rotterdam.

In mijn vrije tijd sta ik het liefst op het volleybalveld. Ik doe het al 7 jaar en ben erg fanatiek. Ik speel dan ook in 3 verschillende teams bij 2 verschillende verenigingen.

Feitje: Is soms liever lui dan moe.


LinkedIn

Card image cap
Iris Keim - customer care

Als support specialist is het mijn doel om klanten zo goed mogelijk van informatie over Yoobi te voorzien. Dit doe ik door het schrijven van supportpagina’s, het oplossen van supportvraagstukken en door nieuwe klanten te helpen bij het inrichten van de software. Ook test ik de nieuwe features in Yoobi.

Ik ben een sportief en avontuurlijk persoon en reis erg graag. Het liefst de natuur in om te wandelen en/of te fietsen. Dit alles dan vastleggen in mooie foto’s is ook iets wat ik heel graag doe.

Feitje: Kan schrijven in spiegelbeeld.


Linkedin

Een mooi programma waarin alles mogelijk is. Goede service ook!

Card image cap
Margot Jonker - content marketeer

Als content marketeer ben ik verantwoordelijk voor de content voor verschillende kanalen. Met zoveel kanalen en soorten content een veelzijdige functie die nooit verveelt. 

In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uit lunchen, wandelen en er worden thuis heel wat spelletjes gespeeld (en verloren...).

Feitje: Maakt altijd grote koppen thee om minimaal de helft - uiteindelijk - koud op  te drinken. 

LinkedIn

Card image cap
Jaco Verseveld - developer

Ik ben verantwoordelijk voor het development team binnen Yoobi. Wat ik leuk aan mijn baan vind ik dat het veelzijdig is en dat ik naast het development team ook betrokken ben bij andere verantwoordelijkheden als één van de eigenaren. Mijn droom is om Yoobi verder te laten groeien en steeds meer klanten te helpen met ons product.

Als persoon ben ik een echte team player, niet alleen op het werk, maar ook in mijn vrije tijd. Je merkt het al gauw omdat ik graag aan het basketballen ben met mijn vriendenteam ´de Hurricanes´ of tijdens het spelen van videogames.
 
Feitje: Kan je -altijd- wakker maken voor een tompouce. 

LinkedIn

 

Door Yoobi heb ik meer inzicht gekregen in mijn projecten.

Card image cap
Lisa Patandin - financieel medewerker

Ik ben één van de nieuwe gezichten binnen het team van Yoobi en ik zit hier erg op mijn plek. Het is een leerzame omgeving waar iedereen betrokken is met elkaar. Ook heerst er een prettige en gezellige werksfeer. Als financieel medewerker ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken van Yoobi en de personeels-administratie.

Mijn vrienden omschrijven mij als een gezellig persoon, waar je mee kan lachen en iemand die altijd in is voor een geintje. En dat klopt! 

Feitje: Heeft een kast vol met kleding maar weet nooit wat ze aan moet trekken.

LinkedIn

Card image cap
Charlotte Molenaar - interaction designer
Als User Experience en Interface designer zorg ik dat het design en de gebruiksvriendelijkheid van Yoobi voor de gebruiker optimaal is. Het team waarin ik werk is inspirerend en zeer behulpzaam. Zo ben ik bij Yoobi niet alleen bezig met het ontwerpen, maar ook werk ik deels mee aan de development van mijn ontwerpen.

Verder ga ik graag naar concerten, geniet ik thuis van mijn twee katten en ben ik bezig met het ontwerpen en maken van verschillende kledingstukken. Stiekem droom ik ervan om mijn eigen mini-kledingcollectie uit te werken met alles erop en eraan.

Feitje: Leert thuis Zweeds via Duolingo, gewoon omdat ze het leuk vindt.

 

LinkedIn

Card image cap
Jurriaan Balleur - consultant
Ik heb binnen Yoobi verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Als lid van het managementteam ben ik direct verantwoordelijk voor het Yoobi ontwikkelteam. Het doorontwikkelen van Yoobi heeft de hoogste prioriteit. Als consultant ben ik met klanten bezig om hun administratieve processen in kaart te brengen en deze processen te optimaliseren zodat ze efficiënt in Yoobi verwerkt kunnen worden. Wanneer dit met succes gebeurt geeft dat veel voldoening.

In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met bowlen of inline skaten, maar ik hou er ook ervan om een avondje te Netflixen.

 

LinkedIn

Card image cap
Ruthger van der Staal - support
Op Customer Care geeft het mij dagelijks voldoening onze klanten met raad en daad bij te staan. Het leuke van mijn baan is dat je constant resultaat behaalt door het oplossen van zeer uiteenlopende problemen. Ik ben een meedenkend persoon die elke dag het beste uit zichzelf en anderen wil halen.

Thuis hou ik van goed koken en goed eten (seizoensgericht) en ben ook veel in de tuin bezig.

Feitje: Heeft thuis meer dan honderd boeken liggen. Ondertussen gestopt met het kopen van boeken maar ouderwets lid geworden van de bibliotheek omdat er een boek per week wordt gelezen.

 

LinkedIn

Card image cap
Bram Roodenburg - accountmanager

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Ik ben iemand die goed kan luisteren naar de behoeften van de klant en enthousiast mee helpt om een oplossingen te vinden.

Als ik niet aan het werk ben ga ik graag kamperen, barbecueën, (vlieg)vissen of mountainbiken in het bos.

Feitje: Is weleens onhandig, waardoor er weleens een kop koffie of een glas omgaat op zijn bureau. 


LinkedIn

Card image cap
Jurelyn van Kapel - inside sales
Wat ik leuk vind aan mijn baan als inside sales medewerker bij Yoobi is om de diepte in te gaan van onze software. Ik haal er voldoening uit om klantcontacten te onderhouden en ze te helpen. Als er problemen zijn sta ik ze graag te woord en help ik een oplossing voor ze te vinden.

In mijn vrije tijd heb ik mijn handen vol aan mijn gezin. Wanneer ik echt wat tijd voor mezelf heb loop ik graag hard of doe ik iets creatiefs op de computer zoals het maken van illustraties met Illustrator of Photoshop.

Feitje: Is dol op lekker eten. Vooral  de Westerse en Oosterse keukens valt zeer in de smaak. 

LinkedIn
Card image cap
Mercedes Roeland -Gonzalez-Pos - support
Als 1ste lijns support krijg ik elke dag een diversiteit aan vragen van verschillende klanten. Dat is fijn want geen dag is hetzelfde bij Yoobi! Ik werk hier al sinds mei 2012 en nog steeds vind ik mijn baan erg uitdagend en leer ik nog iedere dag bij!

Naast mijn werk ben ik een zorgzame moeder van 4 fantastische dochters, waar ik mijn handen vol aan heb! 

Feitje: Staat soms uren in de keuken om zich uit te sloven voor haar gezin.

 

LinkedIn

Card image cap
Oskar Nijs - developer
Als developer bij Yoobi vind ik het fantastisch om nieuwe componenten bedenken. Het is een functie waar je creatief moet zijn en qua werkzaamheden is het heel erg gevarieerd. Zelf ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van de front-end.

Buiten werktijd ga ik graag naar concerten! De concerten die ik bezoek zijn erg verschillend, ik hou namelijk van meerdere muziekgenres.

Feitje: Is fervent amateurfotograaf.

LinkedIn

Card image cap
App Developer iOS 

Je werkt mee aan onze apps om functionaliteiten voor onze klanten toe voegen. Studeer je nog? Geen probleem.

Bekijk de vacature

“Werk met ons mee om van Yoobi® het beste projecten en facturatie systeem van europa te maken ”

Vincent Egt, managing partner
Card image cap
Mark van der Gevel - developer
Als developer vind ik het leuk om ons product constant te optimaliseren voor onze klanten. Bij Yoobi werken we in een team met gezellige en leuke mensen, we zijn transparant en er wordt geluisterd naar elkaars ideeën.

Ik ben een familiepersoon en als ik niet aan het werk ben breng ik veel tijd door met mijn familie. Wij houden van gezamenlijk koken, reizen en vooral cruisevakanties vinden wij helemaal te gek!

Feitje: Mark is in te huren als Kerstman!

 

LinkedIn

Card image cap
DevOps engineer 

Jij wordt verantwoordelijk voor het monitoren en operationeel houden van ons platform. Je gaat meehelpen met ons development team om Yoobi nóg sneller en nóg stabieler te maken. De groei van het aantal klanten en vooral het aantal eindgebruikers vereist continue aandacht.
 

Bekijk de vacature