Koppelingen

Laat Yoobi samenwerken met andere software, door gebruik te maken van een van onze koppelingen.

Bekijk hier welke mogelijkheden we bieden.

MailChimp

In Yoobi CRM is een koppeling met MailChimp mogelijk. Met deze koppeling schrijf je contactpersonen in op een mailinglijst. Bij de details van een relatie zie je welke e-mails zij hebben ontvangen, geopend en welke links zijn aangeklikt. 
MailChimp is geavanceerde nieuwsbriefsoftware. Yoobi CRM maakt hier een realtime1 koppeling mee.

Vraag een Yoobi CRM demo aan

Yuki

De koppeling controleert twee keer per dag, automatisch, bij Yuki, op ontvangen betalingen. Zo heb je altijd een actueel debiteurenbeeld. Geen banktransacties meer te importeren, dit gaat met deze koppeling voortaan automatisch. De herkenningsgraad van facturen wordt hoger en je vergeet geen banktransacties meer. 

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

Accountview (Visma)

In Yoobi is een koppeling met Accountview aanwezig. Met deze koppeling worden debiteur en factuur gegevens vanuit Yoobi automatisch geïmporteerd in Accountview. De koppeling controleert twee keer per dag, automatisch, bij AccountView op ontvangen betalingen.

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie 

Tangram RIS

Met de Tangram recruitment software RIS kan informatie van een ingevulde opdracht met één muisklik naar Yoobi worden gestuurd. Een kandidaat ontvangt automatisch een Yoobi account en kan direct beginnen met urenregistratie. Naast kandidaatgegevens worden organisatie, contactpersoon, opdracht én tarief gegevens2 naar Yoobi verstuurd. 

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

iMuis 

In Yoobi is een koppeling met iMuis aanwezig. Met deze koppeling kunnen debiteur en journaalpost gegevens van Yoobi facturen vanuit Yoobi worden geïmporteerd in iMuis.
Deze koppeling is een automatische koppeling waarbij vanuit Yoobi een synchronisatie sessie wordt gestart met de cloudswitch van iMuis.

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

Unit4 Multivers

In Yoobi is een koppeling met Multivers van Unit4 aanwezig. Met deze koppeling kunnen journaalpost gegevens van verzonden Yoobi facturen worden geïmporteerd in Multivers.
Deze koppeling is een handmatige koppeling waarbij een export bestand word gegenereerd welke in de Multivers software geïmporteerd kan worden.

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

Twinfield 

In Yoobi is een koppeling met Twinfield aanwezig. Met deze koppeling kunnen debiteur en journaalpost gegevens vanuit de facturatiemodule van Yoobi worden geïmporteerd in Twinfield. Deze koppeling is volautomatisch en kan uw omzet direct op de juiste omzetrekening en kostenplaats boeken. 

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

Snelstart

In Yoobi is een koppeling met Snelstart aanwezig. Met deze koppeling kunnen journaalpost gegevens van verzonden Yoobi facturen worden geïmporteerd in Snelstart.
Deze koppeling is een handmatige koppeling waarbij een export bestand word gegenereerd die in de Snelstart software geïmporteerd kan worden. 

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

Onedrive

U kunt bestanden uit uw Microsoft Onedrive account koppelen. Op deze manier kunt u snel en efficient bestanden koppelen en delen. 

 

Dropbox

Het is mogelijk om bestanden uit Dropbox aan uw Yoobi te koppelen zodat u bestanden in Yoobi kunt opnemen. Ook gedeelde files.

 

1indien nodig wordt informatie opgevraagd bij Mailchimp.
2nog in ontwikkeling

Exact Online

In Yoobi is een koppeling met Exact Online aanwezig. Met deze koppeling kunnen debiteur, project en factuur gegevens vanuit Yoobi worden geïmporteerd in Exact Online. Deze koppeling is een handmatige koppeling waarbij export bestanden worden gegenereerd welke in de Exact software geïmporteerd kunnen worden.

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

 

Exact Globe

In Yoobi is een koppeling met Exact Globe aanwezig. Met deze koppeling kunnen debiteur-, project-, en factuurgegevens vanuit Yoobi worden geïmporteerd in Exact Globe. Het is een handmatige koppeling in Yoobi, waarbij export bestanden worden gegenereerd die in Exact software geïmporteerd kunnen worden.

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie .  

Google

Het is mogelijk om met behulp van uw google account in te loggen in Yoobi. Hiermee kunt u ook veilig ingelogd blijven. Met Yoobi CRM is het mogelijk om uw Google Gmail account te openen en e-mails ontvangen van relaties óf verstuurd aan relaties in Yoobi op te nemen. Daarnaast kunt ook uw Google Drive aan Yoobi koppelen zodat u bestanden in Yoobi kunt opnemen. Ook gedeelde files.

Vraag een Yoobi CRM demo aan

 

Atlassian Jira

Jira is een issue tracking systeem van Atlassian. Meldingen (of issues) moeten een bepaalde workflow doorlopen. Medewerkers worden gekoppeld aan meldingen, waarna zij de tijd die zij besteed hebben aan de melding kunnen registreren. Die registratie kan met behulp van de koppeling worden gesynchroniseerd naar Yoobi.

Klik hier voor een Acrobat PDF document met meer informatie

 

OTRS

OTRS is Open Source software, specifiek gericht op  IT service management. In dit systeem worden meldingen (of issues) aangemaakt die vervolgens worden behandeld en terugkoppelt aan de klant. De koppeling met Yoobi maakt het mogelijk om uren te schrijven op meldingen uit OTRS. 

Lees hier meer over de koppeling

 

Outlook

De koppeling tussen Yoobi en Outlook maakt het mogelijk om e-mails en bijlages direct vanuit Outlook toe te voegen als taak aan het CRM. 

Lees hier meer over de koppeling 

 

Act-On

Act-On is een marketing automation platform. De koppeling maakt het mogelijk om contactpersonen vanuit Yoobi toe te voegen aan lijsten (of segmenten van lijsten) binnen Act-On. Deze lijsten en segmenten kunnen binnen Act-On gebruikt worden voor e-mailings of lead nurturing.

Klik hier voor een document met meer informatie over de koppeling

 

Nmbrs

Selecteer welke personeelsgegevens je wil synchroniseren met Nmbrs. Deze koppeling werkt volautomatisch. 

Lees hier de technische beschrijving van de koppeling

 

API
Naast deze koppelingen hebben we een API (application programming interface). Onze API maakt het mogelijk om informatie van andere software te ontsluiten in Yoobi en om gegevens uit Yoobi in andere softwarepakketten te gebruiken. Kies voor de API om jouw software aan te sluiten op Yoobi, om zo efficiënter te automatiseren.

Een greep uit de toepassingen:

  • Rapporten – het is mogelijk om alle in Yoobi beschikbare rapporten (of exports) aan te maken en op te vragen via de API;
  • Medewerkers – aanmaken, opvragen en bijwerken van medewerkers informatie;
  • Klanten – aanmaken, opvragen en bijwerken van relatie-(klant)informatie;
  • Projecten – aanmaken, opvragen en bijwerken van projectinformatie;
  • Activiteiten – aanmaken en bijwerken van activiteitinformatie;
  • Registraties – opvragen van medewerker registraties in een bepaalde periode;
  • Facturen – opvragen van facturen en factuurinformatie in een bepaalde periode. Inclusief factuurbijlagen en factuurrapporten.

Voor meer informatie over de Yoobi API neem je contact op met Vincent Egt, of Bram Roodenburg via 0181-69 76 70. Of neem een proef-account en ga aan de slag.