...

Yuki

De koppeling controleert twee keer per dag, automatisch, bij Yuki, op ontvangen betalingen. Zo heb je altijd een actueel debiteurenbeeld. Geen banktransacties meer te importeren, dit gaat met deze koppeling voortaan automatisch. De herkenningsgraad van facturen wordt hoger en je vergeet geen banktransacties meer. 

Lees meer 

...

Visma Accountview

In Yoobi is een koppeling met Accountview aanwezig. Met deze koppeling worden debiteur- en factuurgegevens vanuit Yoobi automatisch geïmporteerd in Accountview. De koppeling controleert twee keer per dag, automatisch, bij AccountView op ontvangen betalingen.
 

Lees meer

...

Twinfield

Met deze koppeling kunnen debiteur en journaalpost gegevens vanuit de facturatiemodule van Yoobi worden geïmporteerd in Twinfield. Deze koppeling is volautomatisch en kan uw omzet direct op de juiste omzetrekening en kostenplaats boeken.
 

Lees meer

...

Nmbrs

De koppeling synchroniseert persoonsgegevens vanuit Yoobi naar Nmbrs, of vanuit Nmbrs naar Yoobi. Medewerkers die niet bestaan, worden gesynchroniseerd vanuit het pakket waarin de medewerker wel bestaat.

 

Lees meer 

...

Unit 4 (Multivers)

De koppeling controleert op betalingen die Multivers heeft ontvangen en verwerkt deze automatisch op de factuur in Yoobi. Transacties krijgen automatisch een fiat. Voor meer grip op debiteuren in Yoobi. 

Lees meer

...

Exact 

In Yoobi is een koppeling met Exact Online en met Exact Globe aanwezig. Met deze koppelingen kunnen debiteur-, project- en factuurgegevens vanuit Yoobi automatisch worden geïmporteerd in Exact.

 

Lees meer

...

Dropbox

Koppel bestanden uit Dropbox aan Yoobi, zodat je bestanden (als bijlage) aan Yoobi kunt toevoegen. Ook gedeelde files. 

 

Lees meer 

...

Outlook

De koppeling tussen Yoobi en Outlook maakt het mogelijk om e-mails en bijlages direct vanuit Outlook toe te voegen als taak aan het CRM.

 

Lees meer

...

OneDrive

Koppel bestanden aan Yoobi (als bijlage) vanuit je Microsoft OneDrive account. Zo is het delen van documenten eenvoudig. 

 

Lees meer

...

MailChimp

In Yoobi CRM is een koppeling met MailChimp mogelijk. Met deze koppeling schrijf je contactpersonen in op een mailinglijst. Bij de details van een relatie zie je welke e-mails zij hebben ontvangen, geopend en welke links zijn aangeklikt. 
MailChimp is geavanceerde nieuwsbriefsoftware. Yoobi CRM maakt hier een realtime1koppeling mee.

Lees meer 

...

Act-on

Act-On is een marketing automation platform. De koppeling maakt het mogelijk om contactpersonen vanuit Yoobi toe te voegen aan lijsten (of segmenten van lijsten) binnen Act-On. Deze lijsten en segmenten kunnen binnen Act-On gebruikt worden voor e-mailings of lead nurturing.

Lees meer

...

Google

Gebruik je Google-account om veilig in te loggen (en blijf ingelogd) in Yoobi. Met Yoobi CRM is het mogelijk om je Google Gmail account te openen en e-mails in Yoobi op te nemen. Daarnaast kun je Google Drive aan Yoobi koppelen, zodat je bestanden in Yoobi kunt opnemen. Ook gedeelde files.

Lees meer

...

OTRS

OTRS is Open Source software, specifiek gericht op  IT service management. In dit systeem worden support-meldingen (of issues) aangemaakt die vervolgens worden behandeld en teruggekoppelt aan de klant. De koppeling met Yoobi maakt het mogelijk om uren te schrijven op meldingen uit OTRS.

Lees meer 

...

Snelstart

Met deze koppeling kunnen journaalpost gegevens van verzonden facturen uit Yoobi worden geïmporteerd in Snelstart. Dit is een handmatige koppeling, waarbij je een export bestand genereerd om dit bestand te importeren in Snelstart. 
 

Lees meer

...

iMuis 

Met deze koppeling kunnen debiteur- en journaalpostgegevens van facturen vanuit Yoobi worden geïmporteerd in iMuis. Dit is een automatische koppeling waarbij je vanuit Yoobi een synchronisatie sessie start met de cloudswitch van iMuis.

Lees meer

...

Tangram (RIS)

Met de Tangram recruitment software RIS kan informatie van een ingevulde opdracht met één muisklik naar Yoobi worden gestuurd. Een kandidaat kan direct beginnen met urenregistratie. Naast kandidaat gegevens worden organisatie, contactpersoon, opdracht én tarief gegevens naar Yoobi verstuurd. 

Lees meer 

...

Atlassian Jira 

Jira is het issue tracking systeem van Atlassian. Meldingen (of issues) moeten een bepaalde workflow doorlopen. Medewerkers worden gekoppeld aan meldingen, waarna zij de tijd die zij besteed hebben aan de melding kunnen registreren. Die registratie kan met behulp van de koppeling worden gesynchroniseerd naar Yoobi.

Lees meer

...

Visma eAccounting

Visma eAccounting is een online boekhoudpakket, speciaal gericht op ondernemers. Met eAccounting heb je overal toegang tot cijfers en geen zorgen over het back-uppen van de boekhouding. De geavanceerde software biedt de juiste inzichten om snel beslissingen te kunnen nemen.

 

Neem contact met ons op

...

e-Boekhouden

Is een online boekhoudpakket, inclusief facturatie en een oplossing voor het voeren van een ledenadministratie. Een compleet en eenvoudig administratiesysteem, geschikt voor starters, ondernemers, verenigingen en accountants. Deze software geeft altijd inzicht in jouw financiële situatie. 

Lees meer 

...

Suggestie

Laat ons weten welke koppeling je graag zou willen maken met Yoobi. Suggesties en wensen zijn welkom. 

 

 

Maak je wens aan ons kenbaar

API


Naast deze koppelingen hebben we een API (application programming interface). Onze API maakt het mogelijk om informatie van andere software te ontsluiten in Yoobi en om gegevens uit Yoobi in andere softwarepakketten te gebruiken. Kies voor de API om jouw software aan te sluiten op Yoobi, om zo efficiënter te automatiseren.

Een greep uit de toepassingen:

  • Rapporten – het is mogelijk om alle in Yoobi beschikbare rapporten (of exports) aan te maken en op te vragen via de API;
  • Medewerkers – aanmaken, opvragen en bijwerken van medewerkers informatie;
  • Klanten – aanmaken, opvragen en bijwerken van relatie-(klant)informatie;
  • Projecten – aanmaken, opvragen en bijwerken van projectinformatie;
  • Activiteiten – aanmaken en bijwerken van activiteitinformatie;
  • Registraties – opvragen van medewerker registraties in een bepaalde periode;
  • Facturen – opvragen van facturen en factuurinformatie in een bepaalde periode. Inclusief factuurbijlagen en factuurrapporten.

Voor meer informatie over de Yoobi API neem je contact op met Vincent Egt, of Bram Roodenburg via 0181-69 76 70. Of neem een proef-account en ga aan de slag.