Online Factureren

Met Yoobi maakt u snel en efficiënt facturen op. Kies voor uurfacturen, fixed-price facturen of productfacturen. Er is ook een optie voor abonnementen. Bij een factuur voert u naar keuze bijlagen toe, dit kan ook automatisch.

 

Offreren in uw huisstijl

Yoobi biedt de mogelijkheid om offertes en andere bestanden bij de relatie te administreren. Een verkoop kan daarmee worden gebundeld in één pakket met alle relevante informatie.

Offreren in uw huisstijl

Facturen in uw eigen huisstijl

Zodra u aan de slag gaat met onze factuurmodule bieden wij de mogelijkheid om een eigen huisstijl template op te nemen. Zo is elke factuur of herinnering in de huisstijl van het bedrijf. 
Alle door het systeem gemaakt facturen zijn volledig schaalbaar en zeer goed bruikbaar in externe systemen of software. Dit maakt Yoobi een compleet factuurprogramma.

Facturen in uw eigen huisstijl

Regie, fixed price en product orders

Yoobi kan uren, aantallen, producten en fixed-price factureren. U kiest binnen Yoobi om een order-item aan te maken van het type 'Regie', 'Project' of 'Product'. Producten kunnen bestaan uit een of meerdere artikelen.

Regie, fixed price en product orders

Urenregistratie

Direct facturen maken vanuit de urenregistratie. Uw medewerker(s) registreren dagelijks of wekelijks uren en kosten in Yoobi. Na het afsluiten van een periode kunt u direct uw klanten een factuur sturen.

Urenregistratie

Elektronisch of per post factureren

Met Yoobi factureer je snel en efficiënt, in de huisstijl van jouw organisatie. Je verstuurt facturen per post of per e-mail. Kies zelf welke verzendmethode het beste bij jou -en de klant- past. 

Elektronisch of per post factureren

Herinneringen en aanmaningen

Afhankelijk van uw afspraken met individuele klanten kunt u met Yoobi praktisch omgaan met herinneringen en aanmaningen. U kunt handmatig herinneringen aanmaken en versturen.

Herinneringen en aanmaningen