Wij zijn op zoek naar collega`s voor Sales, Support en Development -bekijk onze vacatures ›

Instellen, klaar, groeien.

Moderne Cloud Software speciaal om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Ga direct aan de slag
timesheet Yoobi software met afgesloten uren en geaccordeerde uren
Image
Image
Image

Dashboard

Elke module heeft eigen specifieke widgets (informatieblokken) die de resultaten visualiseren. Bepaal welke informatie je wilt zien en stel een persoonlijk dashboard samen. De grafieken bevatten informatie over projecten, omzet gegevens, verkoop statistieken en meer.

Gericht verkopen

Samenwerken aan projecten en verkooptargets. Sla documenten op vanuit je mailbox of gebruik de app om de actuele resultaten te bekijken. Synchroniseer taken en activiteiten met je internetagenda en kom je afspraken op het juiste moment na.
 

Online factureren

Bespaar tijd met instellingen die factuurproces versnellen. Online uren registreren, accorderen en factureren. Yoobi integreert met bekende boekhoudpakketten en is beschikbaar in meerdere talen. Inclusief functies voor urenregistraties, herinneringen en aanmaningen.

Wat gebruikers zeggen over Yoobi Software:

 • Image

  “Ongelooflijk goede helpdesk! Vriendelijk, snel, behulpzaam en professioneel !
  Programma heeft en geeft alles wat je nodig hebt om een project goed te managen, perfect!”

  Anonieme reviewer
 • Image

  “Yoobi is een uitermate geschikte tool voor urenregistratie, facturatie, crm en projectmanagement. Ze blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid”

  administratie, iProfs
 • Image

  “Yoobi is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk in het gebruik. Wat mij het meest aanspreekt is de flexibele dienstverlening en de inzet die gedaan is om alles optimaal te faciliteren voor ons. Absoluut een aanrader!”

  Kai Tellegen, Authiek
 • Image

  “Wij hebben nu beter inzicht in de tijdsbesteding van onze medewerkers en het helpt ons onze organisatie nog professioneler te maken.”

  Anonieme reviewer

Yoobi wordt gebruikt door klanten in nederland